Объявления о знакомствах (6)

Pro meho subika

22.6.2024 01:13 Promote

Hledam “darek” pro meho subika. Vymyslela jsem pro nej “darkovy poukaz” na masaz, na kterou prijde k tobe a behem ni jej muzes svazat nebo jen pevne uchopit a poruc at hezky kouri a drzi! Nejlepe kdyz za tebou prijdou na navstevu i dalsi kamaradi a bude vas vic-minimalne dva. Tesim se az mi bude muset vypravet jaka byla masaz a zda pujde znovu, jak jsem dobre vybrala. Takze nejlepe dva a vice muzu s vetsim co chteji muzskou cubku!

Pro meho otroka

21.6.2024 00:41 Promote

Rada bych nasla muze, nejlepe dva, kteri by dali lekci memu subikovi. Jako odmenu jej “poslu na masaz”, avsak on nic nebude tusit, behem masaze jej muzes treba spoutat a on bude muset poslusne kourit a podrzet, kdyz “prijde necekane navsteva” super kdyz se pripoji a date mu lekci dva. Tesim se az mi bude vypravet jaka byla masaz! Bez me ucasti, pouze muj bisex.subik prijde k tobe na masaz… vse na dohode se mnou!

Zapujcim ti meho subika, dohodnem si predem spolu co vse s nim muzes provadet, kde jsou hranice a jako spravna devka bude na tebe cekat u cest nebo k tobe prijede - muze vas byt i vice, to spolecne dohodneme, tesim se az mi budete vypravet detaily co vse musel delat. VIZ.MUJ PRIBEH - tentokrat bez me ucasti. ZADNEHO SUBA/NIC JINEHO NEHLEDAM!!!