Объявления о знакомствах (3)

Clinic a BDSM

17.5.2024 02:11 Promote

Přerov - nabízím služby v oblasti Clinic a BDSM sexu. V mé ordinaci můžete zažít gynekologické, urologické a proktologické vyšetření ve standardním provedení nebo obohacené o bdsm prvky. Dále poskytuji i samostatné BDSM lekce ve vybavené mučírně. Více informací v profilu. DNE 18.5. JE MOŽNÉ SE OBJEDNAT NA 9.30 HOD.

Clinic a BDSM

19.7.2022 06:56 Promote

Svěřte se do rukou perverzního doktora. Čekám na vás ve vybavené ordinaci v Přerově každý všední den od 17 hod. Nebo mohu dojet v rámci Olomoucka a Přerovska přímo k vám *18*... Gynekologické, urologické, proktologické, dentální vyšetření nebo můžete prožít pouze erotickou masáž s důrazem na stimulaci pohlavních orgánů a análku. Stačí se jen domluvit - objednej se nejlépe den předem na důkladné vyšetření všech tělesných otvorů. OD 25.7. JE MOŽNÉ SE DOMLUVIT I NA DOPOLEDNÍ TERMÍN!

Prohlídky

4.6.2021 13:46 Promote

Ty ještě nemáš svého osobního lékaře? Svěř se do rukou perverzního doktora a objednej se na preventivní prohlídku. Čekám na tebe ve vybavené ordinaci v Přerově, v týdnu od 17 hod. a o víkendu dle domluvy. Nebo mohu dojet v rámci Olomoucka a Přerovska přímo k tobě domů, do kanceláře nebo třeba na chatu *18*... Gynekologické, urologické, proktologické nebo dentální vyšetření. Objednej se na důkladné vyšetření všech svých tělesných otvorů.