Čubka na výletě

Ok, to, co jsem považoval za nemožný, se stalo skutečností. Trvalo to, ale s trpělivostí se nejdál dojde. Čubka si přečetla můj/náš profil, vše pochopila a proto hned v první zprávě byla velice sympatická fotografie mladého děvčete s papírkem a naší přezdívkou. Netrvalo dlouho a úroveň konverzace dávala jasně najevo, že se jedná o velmi chytrou, sympatickou, mladou a submisivní couru, která ví, co chce. Zjišťoval jsem zajímavý informace, jako třeba skutečnost, že má přítele. Konverzace byla stále intenzivní, vše, co jsem požadoval plnila okamžitě a bez sebemenšího zaváhání, ať už se jednalo o fotky, nebo videa. Nedala mně jediný důvod pro to, abych měl pochybnosti. Trvalo to pouze 8 dní a hned při prvním víkendu stála na nádraží.

Byla náruživá a neskutečně šikovná, moc dobře věděla, že se jede odevzdat. Už jen konverzace s touto čubkou byla/je radostí.

Fotky pro nás nebyly v daný moment stěžejní, přesto alespoň pár snímků vzniklo.

Důvěra a diskrétnost je pro mě na prvním místě. Fotky, které zde jsou, jsou tu s vědomím čubky. Žádosti o kontakt jsou pochopitelně zcela zbytečné.

49 352 zhliadnutí 18.5.2020 03:34
916 užívateľom sa to páči
Páči sa mi