Odpanění Klárky

16.3.2014 19:54 · 9 026 zhliadnutí sexxmartin

Jaro probudilo bouři hormonů, sice jsem byl zalezlý v práci a říkal jsem si, že sexuální dobrodružství počkají, ale občas příležitost dorazí sama. Moje kamarádka Sandra mi poslala sms, že by se mnou potřebovala něco probrat a že mě zve na skleničku. Proč ne, je fajn, když občas pozve také holka chlapa. Sandra navíc měla divokou povahu, s ničím se nemazala, byla přímočará, čímž vyčnívala nad většinu holek. Představte si černovlásku s piercingovým kamínkem v nose, divokýma veselýma očima, kozičkama akorát do ruky a v poměru k postavě výraznějším, ale pevným zadečkem, který ráda podtrhovala lesklými černými legínami, pod nimiž se rýsovala tanga.

Na vínku jsme jako obvykle probrali vývoj naší práce, co nového u společných známých, pak došlo na partnerské vztahy a sexuální zážitky. Přišlo mi zvláštní, jak Sandra důkladně vyzvídala, zda jsem neprožil něco rizikového a zda jsem opravdu použil kondom.

"Ty mě snad chceš ojet!" smál jsem se jí.

"Možná trošku." Chytla mě za ruku, druhou rukou jsem ji instinktivně pohladil a zvědavě se na ni díval.

"Chci Tě o něco poprosit, řekla bych, že se ti to bude i líbit, ale musíš to udělat přesně tak, jak ti řeknu."

"Pro Tebe cokoliv!" moje zvědavost se změnila v dychtivost.

"Mojí sestřence Klárce je 16. Je to pěkná holka, ale trápí ji, že ještě nikoho neměla. Chci, abys byl její první a udělal jí to tak, aby na to hezky vzpomínala."

"Holku, která to ještě nedělala, jsem nikdy předtím neměl, nevím, jestli jsem ta správná osoba."

"Jsi, protože nemáš holku, přitom máš byteček s velkou postelí a jsi hodný kluk, žádný hajzl, proto na to chci Tebe. A neboj se toho, budu u toho, samotnou bych ti jí nepůjčila."

"Wau. A jak a kdy to tedy provedem?"

"Připrav občerstvení, šampaňské, voňavé povlečení, svíčky a buď čisťounký a voňavý, však v tomhle tak nezkušený nejsi. Uděláme to v pátek večer, když druhý den nikam nemusíme. Souhlasíš?" Na odpověď nečekala. "Mrkni na ní!" přeskočila ke mně a ukázala mi na mobilu její fotku. Hnědovlasá holčina na fotce nevypadala nijak vyzývavě, oproti své sestřence jako slušňačka.

Mimoděk jsem Sandru začal hladit po stehnech a ona se přitulila: "Zaučíme ji spolu, buď na ní něžný, ale propíchnout jí musíš nekompromisně tvrdě. Žádný sex a žádné honění, ať to stojí za to, vystříkáš jí!"

Vzápětí mi vyrobila cucflek na krku, až to zabolelo. Poté, co si mě takhle označkovala, jsme si ještě chviličku užívali vzájemnou blízkost a poté zamířili domů.

V pátek jsem dorazil z práce a přichystal byt na orgie. Postel dostala nové povlečení, připravil jsem ručník pod holčičku, který snese krev spíše, než prostěradlo,papírové kapesníčky, zdvihl jsem teplotu v místnostech a hlavně v koupelně, holčičky jsou hold zimohřivé. Měl jsem jen dva župany a došlo mi, že jsem vlastně nikdy nezažil trojku. Ne že bych nechtěl, ale nikdy to nevyšlo. Když se snažím nejmíň, najednou je to tady. Zkontroloval jsem, že vše je čisté a připravené udělat na slečny dojem, dal jsem chladit víno i šampaňské, připravil na talířky uzeného lososa, pečivo, nakrájené ovoce a kousky čokolády, osprchoval jsem se, navoněl a oblékl se do elegantního oblečení. Žehlení košil je protivná práce, ale od jisté doby vím, že na samičky to má efekt.

Děvčata dorazila, Sandra nás seznámila a posadili jsme se ke svačince a vínu. Klárka měla krátkou červenou sukýnku, černé heboučké silonky a klasické tričko, Sandra zůstala věrná legínám a upnuté tričko s výstřihem dávalo vyniknout kráse jejích koziček. Klárka byla trochu nervózní, věděla co ji čeká, ale s pomocí vína a přátelské atmosféry se brzy její nervozita vytratila. Já ani Sandra jsme nespěchali, i když po pár dnech bez orgasmu mi to v kalhotách pěkně pnulo.

Po třetí sklence vína už byla Klárka naprosto otevřená a postěžovala si, jak všechny jejich kamarádky už mají nějaké zkušenosti s kluky a ona pořád nic. Využil jsem příležitosti, když jsme odnášeli prázdné talíře k dřezu, přikročil k ní zezadu a chytil za boky. Nebránila se, naopak se sama opřela. Pošeptal jsem jí do ouška, že je překrásná a že ty zkušenosti jí dodáme. Sandra pochopila situaci, už zapalovala svíčky v ložnici a do pozadí nastavila hudbu.

Já jsem Klárku začal laskat kolem oušek a hladil jsem ji po bříšku, pnutí v mých kalhotech, o které se třela zadečkem, určitě cítila. Tričko jsem ji přetáhl přes hlavu, ona se pak přetočila čelem ke mě a objala mne. Hladil jsem ji po zádech a po zadečku, občas jsem se proklouzl mezi stehna.

"Bude to bolet, viď?"

"Jenom to trošku štípne a pak už to bude jenom hezké."

Vzal jsem ji do náruče a přenesl ji do ložnice, díval jsem se při tom do jejích očí, které se dívaly odevzdaně na mě. Svíčky vytvořily krásnou atmosféru. Sandra už nás čekala na posteli jen v tangách, chytla Klárku za ruce a ta tak byla úplně v mé moci. Hladil jsem ji po těla a postupně sundaval podprsenku, sukýnku i silonky, z pod kterých na mě vykoukla rudá tanga s čertíkem.

"Máš krásný kalhotky Klárko."

"To je dárek ode mne" ozvala se Sandra.

"Děkuji, sestřenko."

Sandra strčila Klárce ruce kamsi ke svým nohám, kde je zblokovala a začala Klárku také hladit. Já mezitím vše sundal a Klárce se tak poprvé naskytl pohled na mé jakž takž vypracované tělo ve světle svíček.

"Takového chlapáka jsi ještě neviděla, viď?" ušklíbla se na ní Sandra. "Ukaž jí ho zblízka!" poručila mi."

Klekl jsem si tak, abych měl penis nad Klárky obličejem a přitom se mohl věnovat jejímu bříšku a kundičce. Kalhotky už začínaly být provlhčené, okamžik odpanění se blížil. Klárka dostávala od Sandry instruktáž, jak si správně hrát s penisem a masírovat kulky, penis byl už velký a tvrdý a po žaludu občas zarejdil Klárčin jazýček, brzy však začínala být mimo z mého dráždění, tanga s čertíkem šla dolů.

Sandra klečela na kolenou, Klárka měla hlavu na jejím klíně a když otevřela přivřená očka, dívala se na její kozičky, případně na její ruku, jak masíruje mé kulky. Přetočil jsem se a rychle jsem svázal Klárce ruce za Sandřinými zády hedvábným šátkem, Sandra se chopila jejích nohou, zvedla je a roztáhla, já jí začal vylizovat Klárce štěrbinku, ruce jsem přitom položil na její kozičky a masíroval. Sledoval jsem záškuby v kundičce i Sandru, na její přikývnutí náhle prudce zarazil penis do Klárčiny kundičky. Vyjekla a do očí jí vyrazily slzy, ještě jsem se zhoupl v bocích a přirazil, pak ji teprve začal utěšovat.

"Tak a je to, teď už to bude dobrý, princezno, neplač." Hladil jsem ji po vlasech a pusinkoval, penis zůstával v její odpaněné kundičce. Sandra jí osvobodila ruce, položila jí hlavu ze svého klína na postel, také ji dala pusinku na čelo a přesunula se za nás. Začala mě hladit po zadku a Klárku po stehnech. Klárka se mě držela pevně jako klíště a já se začal trošku vrtět.

"Vidíš, kundička už si na něj zvykla, teď už to bude jen hezké." Začal jsem se v ní lehce pohybovat, Sandra mé tempo trochu řídila a Klárka už se dostala do transu. Sandra kontrolovala naše tempo, když měla pocit, že si užívám moc a dlouho výstřik nezadržím, pleskla mě bolestivě po zadku, ale jak se blížil Klárky orgasmus naopak příjemně hladila a šimrala. Ucítil jsem, že mi mázla na zadek trochu lubrikantu, já zrychlil na maximum, Klárka se udělala a já vzápětí, souběžně s tím, jak mi Sandra strčila prst do zadku. Do Klárčiny kundičky se dostalo ohromné množství spermatu nahromaděné za pár dnů v mých kulkách. Sandra si lehla na mě a hodila přes nás peřinku.

"Líbilo se ti to, Klárko?" "Líbilo a moc. Děkuju Martínku."

Náš sendvič se po chvíli rozpadl, Klárka šla do sprchy, kterou si dlouze vychutnávala, Sandra se zatím uspokojila alespoň tak, že mi vtiskla kundičku do obličeje můj jazyk a prsty si připsali další dobrý skutek. Vystřídal jsem Klárku ve sprše, Sandra mezitím uklidila zakrvácené věci a Klárku čekal ještě slavnostní přípitek.

Když jsem vyšel ze sprchy, Klárka už klečela na koberečku s rukama svázanýma opět hedvábným šátkem za zády, Sandra klečela za ní, jednou rukou ji hladila a v druhé držela skleničku na sekt. Bylo mi jasné jaké má plány, stoupl jsem si těsně před ní a odhodil ručník, Klárka vzápětí vcucla penis do pusy až po kořen a vášnivě kouřila.

"To je ono, hlouběji, rychleji,..." Sandra svou sestřenku pořádně drilovala. Penis byl brzy pevný jako skála a na Klárčinu pusinku moc velký, Sandra jí přesto občas přitlačila hlavu, až se zakuckala. Brzy si klekla bokem a začala mi dráždit oblast mezi kulkami a řitním otvůrkem. Když mi začalo v penisu škubat, Klárka pustila penis, zatímco Sandra přiložil k žaludu sklenku a zkušeně mě vystříkala přímo do ní.

Následně jsme sperma zalili sektem a skleničku podali Klárce, sobě nalili čistý sekt a přiťukli si. "Na sex a na ex!" A Klárka si smlsla.