stará a blbá XVlll.

9.4.2014 19:54 · 925 zhliadnutí Douchova

Tak si tu pár týdnu sedím a čtu.
Většinou to jsou různé nesmysly od lidí co nezmám, urážky, lži, historky a podobně. Jejich podklad je velmi scestný a jen částečně postavený na realitě, došla doba, kdy začínají být únosné.
Jsou dvojího směru:
jedni jsou zhrzenci co mě urážejí ptákovinami typu, ty vysraná děvko, děláš si tu z lidí poskoky vozíš si prdel zadara auty, necháváš si platit večeře, divadlo, kina a welnesy a sedíš a hovno s tebou....

nu .. už jen ta komická představa mě zvát na večeři. ...))) kávě se nebráním , to si s radostí zajdu, abych poznala ty, kteří tak strašně po mě touží, ne nevezmu si někoho neznámého z chatu domů rovnou na kafe, takovej blázen nejsem... víno nepiji, a pivko velmi omezeně.

Divadlo ano Bezručák je príma, ale tam nemusím chodit s někým odsud to mám vyřešeno jinak, kino, titulky mě nebaví ..

Druhý směr
nějaký mindráček s klonnickem , rozpoznatelný podržítkem na konci vydávající se za mě, rozesílající fotky po netu "mé osoby" , kdyby mě znal/a osobně, věděla by, že těm co to posílá, mě znají zvalné části osobně, takže jsou zaraženi, t co mě neznají jsou zmateni, protože neví co se děje.
pokud se potkáme "obě" je to jen výlev nesmyslů jak sedím jen na dupě doma...
k tomuto mému klonu ještě hlasně konkuruje má favoritka kacenkanova, anonymní profil, urážející kohokoli potká, a pokud potká mě, tak se dozvím, že okrádám chlapy, lidi z chatu na srazech máme bordel a zaplivanou putiku a hosté za nás platí dluhy - možná důvod odlivu nováčků ze srazů...

takže ostatní chatující vám se za tyhle individua omlouvám, že vám kazí zábavu a že ty blitky musíte číst.
Vám ostatním co se to hodí do krámu, užijte si to )))

na některé věci jsem stará a blbá no...