Krásné fotky dělají ženy

1.7.2014 00:06 · 1 031 zhliadnutí BDSM_martim

Tak mě napadlo, když občas tady koukám na galerky, že se tady oběvuje i spousta mužů s označením v nicku "super, hyper, extra" fotograf.
Tito pánové mají obvykle spoustu galerek různých hezkých žen.
Ale bývají tu i galerky párové, nebo jen prostě fotky hezké ženské v mužském nicku, označeny něčím jako "moje krasavice, moje modelka" atd. Prostě popis toho, jak je žena hezká, krásná, atd atd. A co mají tyto profily společného ? Prostě na fotkách jsou prototypy modelek. Často štíhlá, vyvinutá dáma, či slečna. Ano občas se tu objeví i vyjímka, ale to je opravdu vyjímka.

Nu a co mě napadlo ?
Že tihle rádoby fotografové, vlastně nedělají nic jiného, než že sami selektují a vybírají ty nejlepší kousky a pak o sobě tvrdí, jací sou dobří fotografové, jak je to baví atd.

Abych to přiblížil, když Vám nabídnu třeba při navštěvě zákusky, nebo je třeba budu prodávát v obchodě, tak jako dobrý obchodník navybírám ty nejhezčí, nejzajímavější. A velmi často to budu presentovat, že já jsem je udělal. Ne že je jen prodávám.

Na druhou stranu co by jste si mysleli o prodavači, který by vám nabídnul vzhledově horší zákusky, netvrdil že je dělal, ale věděl a dokázal by že jsou taky dobré ?

Kdo je férovější, kdo je lepší prodavač ? Ten co dokáže prodat krásné zákusky, nebo ten co dokáže ocenit i kvalitu a práci a presentovat, snažit se prodávat nějaký horší ?

Samozřejmě, že tím nechci řící že ženy jsou dobré či špatné, každá má něco do sebe a má svůj půvab. Ale chci tím řící, že oni pánové fotografové vybírají a předkládájí řekněme nějaký ideál krásy, se kterým zas tolik práce není, takže se ani nenadřou s tím, hledat krásu a půvab u jiných žen.

A proč si myslím, že je něco špatně ?
Chápu, že pokud se jedná o profesionála, který se fotkami živí, tak se snaží nejen presentovat sebe, ale dělá si i reklamu a proto předkládá jen to nejlepší, nejhezčí atd.

Ale amatér, který tvrdí že ho focení baví ? Mě když baví jízda na kole, nejezdím jen po rovinkách nebo z kopce, ale i do kopce. A když zdolám menší čí větší kopeček, vždycky je ve mě ten příjemný pocit, že jsem něco zvládnul. Protože mě to baví.

Osobně si myslím, že by pánové, které focení baví, měli hledat krásu a půvab všude kolem a ne si vybírat jen prototypy modelek a tvrdit jak umí fotit.