koule

5.7.2015 19:42 · 774 zhliadnutí jenda-k-malicka

Zrovna sem dočétl Fredův blog a mosím napsat podobny zážitek .Měl sem dojet dodělat neco na jednu chalupku . No toš sem sa tam vydál .

Enomže vedro jako blázen já triko a kraťasy montérkové . Ale jak je včil to strašné vedro toš sem sa rozhoodl nebrat si trencle a na volno to valit udělat .Stejně sem čekál co sa mi z tych mych vajec v tem verdu vyléhne )).

Dovalím k nim na chalupu poberu kufry s vercajkem a sypu si to k chalupě .

Eště že znám majitele, pár kolem 55 vyznavači nudizmu . Dondu tam ,dvéře otevříté ,ale raději nahlas volám -Dobry den . Z chalupy sa ozve -Jejda já su nahá mosím sa obléct . Ok v pohodě říkám ,počkám . Za chvilečku došla panička a že pote dodělat to . Nuž ok ,popadnu kufry a hurá po velmi prudkém a uzkém schodišti navrch do patra .Udělál sem co sem potřebovál ,uklidíl vercajk do kufrů a nejak sa pomáli hrkál po schodoch dole Naráz mě panička na schodoch zastaví a neco povídá a usmívá sa u teho . Toš si s ňů popovydám furt stojím na schodišti nad ní ruky plné kufrů a vercajku. Panička sa furt usmívá čím dál víc . a jí myslím fajn má dobru náladu v tem horku . Už sa asi těší až vypadnu a može sa vysléct . Po asi 4 minutách mě už bolí kuky lezu dole a de to fakt blbě jak je tam málo místa . Konečně slezu dole položím kufry a podávám ruku ,že sa rozlůčíme .

Panička lesk v očách a vypadá zklamaně ,že už jedu .Ale je fakt vedro a já sa chcu osprchovat . Rozlůčím sa popadnu kufry a valím navrch k autu . Panička sa za mnu otáčá a hledí dokat nesu až navrchu a nesu vidět . Asi čeká až odjedu aby sa mohla vyslect .

Naskládám kufry a vercajk do auta ,zabuchnu kufr sedám za volant ,startuju a vyjíždím .

Enom sa mi nejak divno sedí . Sáhnu si do rozkroku a polije mě pot . Včil už chápu proč sa panička tak usmívala a já mosel stát na schodech . Praskli mi montérky a můj osobní vercajk vypadl z montérek ven. Jak bylo to veliké horko ,toš sem ani necítil ,že mi vypadl ven z gatí a paničce sa hupál přímo před obličejem . A já vůl na to došel až když sem si ho přisedl v autě .

No dopr .. sem zvědav jak sa bude tvářit až tam pojedu příště .

Ale další striptýz nemám v úmyslu ))

majte sa fajn vedru navzdory ))) jenda -k