plnění močové trubice

13.7.2015 07:18 · 3 606 zhliadnutí tantravbrne

Jsem romantička jako blázen a vzrušuje mě někomu způsobovat bolest. Ráda se dívám jak lidské tělo přede mnou trpí a úpí bolestí, která ho posiluje. Jak se postupně posouvají tvé hranice bolesti do krajnosti.

Když se tvůj podvázaný čurák houpá nad tvými zplihlými a vytahanými koulemi, které s takovou oblibou zbožňuji, tak jako nenávidím. Ráda je tahám a plácám tě přes ně. Máš zavázané oči a zatím co přede mnou klečíš na čtyřech s vyšpulenou prdelí, přemýšlíš co na tebe chystám.. Hlavou se mi honí co asi nečekáš a co by tě víc překvapilo.. vždycky se mi líbilo tvý tlustý péro, ale ta malá nevyužítá dírka uvnitř mě tak fascinuje..

Nevidíš nic, jen posloucháš jak tě sladkým hláskem žádám aby sis pohodlně lehl na záda. Uděláš to a nic netušíš. Nasadím si rukavici a roztrhnu sáček s injekční stříkačkou, do které, po vzoru nemocniční sestry vtáhnu poctivé množství lubrikačního gelu. Připadám si zase jako malá holčička, která si hraje na doktory.

A s dětskou radostí ti sundám pásku z očí. Pohladím tě po čele, zatím co ty mžouráš do světla a snažíš se zaostřit.

Podíváš se na mě a já se usměju. Ukazuji na plnou stříkačku v mé ruce a hrdě ti oznámím "tohle všechno ti chci vstříknout do čuráka" ..s potěšením pozoruji tvůj vyděšený výraz. "Uděláš to pro mě? moc mě tím potěšíš ;)" ..vyčkám dokud nejistě nešpitneš "ano madam". Rozzářím se "chci aby ses díval jak ti to tam všechno nateče". Pomalu přiložím hrot stříkačky k žaludu a lehce jím vniknu dovnitř. Ještě jednou se ti podívám do očí kde vyčtu dychtivé očekávání.. a tak začínám tlačit lepkavou tekutinku do tvé močové trubice. Prsty druhé ruky se snažím semknout ústí žaludu pevně okolo hrotu aby ani kapka nevytekla ven a tak se tvůj penis pomalu plní dokud není stříkačka úplně prázdná a tvůj penis vše nespolyká. "Jsi tak šikovný!" obdivně tě pochválím. A jsem na tebe hrdá. Zapumpuju čurákem, dokud pár kapek nevyteče a beru do rukou připravenou plastovou tyčinku asi 0,4/25cm. Přiložím ji k žaludu a začnu kroužit kolem trubice. "chceš ji tam, zlatíčko?" zeptám se tě.. přikývneš a z mojí píčky teče šťáva a promáčí mi kalhotky. Vniknu tyčkou dovnitř a zase ven a znovu a znovu ti šukám péro. Nořím se čím dál hlouběji a ty tak krásně držíš.. dokud v něm nezmizí celá. A já znovu div nevyteču. Svlékám si mokré, teplé, ulepené kalhotky a položím ti je na ošukaný a nádherně plný penis...