Fotografování na inzerát.

24.1.2017 05:36 · 1 663 zhliadnutí petr1953

Fotografování na inzerát.
Projížděl jsem si inzeráty v rubrice „On hledá jeho“ a zabíjel čas studováním kdo koho a k čemu hledá. Vtom mi padl jeden do oka. Takový docela nevinný. Jeho autor byl zestejného města, přibližně stejně starý a hledal fotografa, který by mu nafotil galerie. Nic víc. Fotit sebe samotného už mě přestalo bavit a tak mě napadlo, co kdybych nabídl své služby. Odepsal jsem a vzápětí přišla odpověď, že souhlasí. Žije sám, má pod střechou jednoho domu atelier. Domluvili jsme se na sobotu dopoledne s tím, že přijdu za ním. Přivítal mě v rozlehlé, ale útulné místnosti, plné světla ze střešních oken. Tak jakou galerii by sis přál?“Zeptal jsem se po té, co jsme si trochu povídali abychom se poznali. „No, víš, nechávám se někým fotit poprvé, tak snad něco jemnějšího, a pak se uvidí, co dál."
Pustil jsem se do práce.
„Rozepni si košili". Udělal, co jsem chtěl. Poskytl mi tak pohledna krásně chlupatou hruď se dvěma růžovými bradavkami. Neodolal jsem a uznale prohrábl jeho houští., dlaní objel i obě bradavky. Bylo znát, že mu to nebylo nepříjemné. Lehce se zachvěl, bradavky se postavily do pozoru. Udělali jsme první foto.
„Teď ti rozepnu poklopec“.Stáhnul jsem zip a látku dal od sebe.Otevřel se přede mnou modrý trojúhelník jeho slipů. Znovu jsem zmáčkl spoušť. Přistoupil jsem k němu,v bocích jsem se chopil kalhot a stáhnul je dolů. „Rozkroč se, prosím.“
Udělat to, já znovu exponoval. Požádal jsem ho, aby se otočil. Na další fotce jsem zachytil jeho zadek ve slipech. V ateliéru stál televizor. Připojil jsem na něj foťák a prohlédli jsme si naši první společnou práci.„Co tomu říkáš?“ zeptal jsem se. „Hezký,“ odvětil trochu rozpačitě a v hlase bylo znát, že by chtěl trochu něco jiného.
„Tak teď to zkusíme bez prádla“ navrhl jsem. „Měl by sis taky odložit“ vybídl mě. Docela jsem se na to těšil.Shodil jsem svoje oblečení a stáli jsme tam oba nazí. Koukali jsme na sebe,čuráci nám visely mezi nohama. Jeho chlupatá hruď pokračovala přes hustě zarostlé břicho a také rozkrok byl obdařen bohatým houštím. Hustě porostlý byl i pytlík, který dlouze visel dolů a skrýval dvě velké koule. Čurák sahal ke konci pytlíku. Nebyl ztopořený. Snad ze studu přede mnou. Nemohl jsem od něj odtrhnout oči. Chlap jako dřevorubec. Taky on klouzal očima po mém těle. Ten pohled mě začal vzrušovat a já cítil, jak se mi mezi nohama zvedá můj ocas a kulky se přitahují k tělu. Honem jsem udělal pár fotek nahého chlupatého těla s povislým penisem.
Přistoupil jsem těsně k němu. „Uvolni se, jsi trochu v křeči“. Začal jsem ho hladit po hrudi, uštědřil jsem dva polibky jeho bradavkám. Moje ruce se sunuly houštím stále níž, až jsem se dotkl penisu. Přejel jsem po něm rukou dolů, vzal ho zespodu za koule a zase jsem jel pomalu nahoru. Zareagoval okamžitě. Jeho ocas se začal zvětšovat. Pokračoval jsem v laskání a péro se pod mýma rukama měnilo v pořádného čuráka. Za chvíli už stál kolmo proti mně. Objal jsem ztopořený ocas oběma rukama a pomaličku začal honit. Byl napnutý jako struna. Vzal jsem ho za ruku a dovedl ji na mého ptáka. Chytil mě a taky ho začal pomalými tahy honit. Natočil jsem nás k objektivu a spustil samospoušť. Na fotce byly naše ztopořené čuráky a ruce, které po nich vzájemně klouzaly.

Na focení jsme už neměli náladu. Jen nás to zbytečně rozptylovalo. Přitáhl jsem si ho sobě a přisál se dlouhým polibkem. Ústa klouzala po bradě přes krk na hruď. Pokračoval jsem stále niž, až jsem před ním klečel na kolenou s ptákem u huby. Další akce se nabízela sama. Vzal jsem čuráka do rtů a začal po něm pomalu a jemně klouzat, Kouřil jsem ho a on se mi pasivně oddával. Chci taky“ řekl polohlasně vzrušeným hlasem. Položil jsem se naširokou postel a vystrčil proti němu čuráka. Zaklekl přede mnou a na oplátku kouřil on mě. Vysoukal jsem se celým tělem na pohovku a přitáhl si ho k sobě Leželi jsme na sobě. „Pojď, poloze 69 to bude pro oba lepší“.Nasměroval svého ptáka proti mým ústům. Vzal jsem ho do úst a pokračoval v přerušeném kouření objíždět můj žalud, bral ho mezi rty a jemně ho mnul. Byl jsem v sedmém nebi. Začal jsem mírně
pohybovat pánví a mrdat ho ho do úst. Obejmul mého ptáka těsněji rty a nechal ho klouzat dovnitř a ven. Aniž bychom přestali, pomalu jsem ho otočil na záda a spočinul nad ním na všech čtyřech. Byla to trochu legrační otočka, protože jsme oba byli stále přisáti k ocasu toho druhého. Nadzvedl jsem zadek – čurák vyklouzl pusy – a současně jsem se hlavou víc zabořil do rozkroku – jeho naběhlý pyj byl teď vražený v mé puse až ke kořeni. Můj vytáhnutý čurák trčel dopředu nad jeho obličejem. Vzal ho do ruky a začal honit. Už jsem to vzrušení nevydržel a semeno ze mě začalo stříkat na hruď. V puse jsem zaznamenal jeho škubání, uvolnil jsem ptáka ze sevření rtů, nadzvedl se a on mi začal stříkat vzhůru na obličej. Padli jsme jako podťatí. Leželi jsme na zádech a ještě pomalu honili stříkající čuráky. Vzal jsem foťák, položil si postříkanou hlavu na jeho osemeněnou hruď a udělal jsem nám snímek. K úplné spokojenosti chyběl už jen poslední krok. Anální mrdačka. Nejdřív jsme ale zašli do sprchy, která
byla součástí vybavení ateliéru, vzájemně jsme smyli naše vystříkaná semena a umyli si díry. Po očistě jsem ho ohnul do hlubokého předklonu, nabral si lubrikační gel a pořádně mu prsty protáhl díru. Totéž udělal on mě.
Nagelovanou rukou kroužil kolem otvoru, zasunul první prst a postupně přidával další. I když se mi to moc líbilo, narovnal jsem se, otočil ho zadkem k sobě, znovu ohnul do předklonu. Jednou rukou jsem ho držel za boky a druhou pomáhal ptákovi v zásunu. Když byl uvnitř, vzal jsem ho za ramena a pomalu, opatrně, abych nevyklouzl jsem ho narovnal. Vzal jsem ho za boky a prdelí tlačil čuráka do díry. Takto propojeni jsme se vydali pomalým krokem zpátky k posteli. Položil jsem ho hrudí na prostěradlo. Jeho prdel stále poslušně svírala mého ptáka. Opřel jsem se rukama a začal přirážet. Mrdal jsem ho pomalu, dlouhými tahy dovnitř a ven. Vzdychal a zarýval ruce do prostěradla. Pak se rukou snažil chytit můj zadek.Mačkal mi půlku, hnětl ji prsty a cpal si mě co nejvíc dovnitř.
Podařilo se mu dostat se až mezi půlky a tak mi mohl prsty masírovat můj otvor.
„Pojď, vyměníme se“Vytáhl mi čuráka z prdele a uvolnil místo na posteli. Teď jsem já napůl ležel vystrčeným zadkem. Vzal gel, znovu mi jím potřel díru a další dávkou pomazal svůj ocas. Nasadil a pomocí ruky ho nasoukal dovnitř. Chytil mě za boky a zasunul hluboko až po koule. Držel mě za čuráka a zůstal tak chvilku zcela nehybný.Pak začal ptáka vysouvat ven a současně jel rukou po mém ocasu od kořene žaludu. Začal znovu zasouvat a přitom jeho ruka jela na opačnou stranu – od žaludu ke kořeni.
Tyto dva pohyby se mu podařilo plynule zkoordinovat a tak mě mrdal a zároveň honil. Byla to úžasná technika. Když cítil, že můj čurák začíná poškubávat blížícím se vyvrcholením, přestal ho honit a jen mě mrdal do prdele. Byl jsem mu vděčný, protože jsem si přál, abychom se udělali současně. Zrychloval svoje přírazy, držel mě za boky a fest mrdal. Když se blížilo jeho vyvrcholení, znovu mě chytil za ptáka a pokračoval v honění. Podařilo se mu to skvěle načasovat. Začali jsme stříkat téměř současně. Já na pelest postele a on do mě.
Těsně se přimáčkl na moje půlky, přestal přirážet, jen v ruce držel mého
čuráka. Orgasmus odezníval a oba jsme začali vadnout, až jeho ocas vyklouzl z díry ven. Ležel na mě, v ruce svíral mého povadlého ptáka. V tomto objetí jsme si lehli na postel. Čuráka mi držel stále v ruce. Zalovil jsem mezi naše těla a také já vzal jeho povadlý penis do ruky. Leželi jsme bez hnutí a vychutnávali ty slastné chvíle. Byli jsme unavení, až vyčerpaní. Otočil jsem se k němu tváří a přesunul jsem tělo opět do polohy 69. „Neboj,“ uklidnil jsem ho, „už žádné pokračování. Musíme se trochu prospat. Jen tě chci mít v puse a ty mě jistě taky“. Vzali jsem naše povadlé
penisy do úst, spíš jen tak položili žaludy na rty. Začaly se nám klížit oči.
Opakovaně uspokojení čuráčci vyklouzli ven a my jsme usínali, před očima ptáka a koule toho druhého.