U lesa v autě

18.2.2017 07:10 · 1 465 zhliadnutí Artemida

U lesa v autě

Včera po tom co jsem přidala další galerku po hodně dlouhé době jsem si vzpomněla, že tu mám takový malí restík.

U jedné z galerek mám tento popisek --- Popis: Nedávno zas začal v mé hlavě našeptávat malinký šotek. „Už jsi dlouho nic nefotila "
Tak jsem neodolala jeho našeptávání a zajela se podívat k lesíku na místo které mám tak oblíbené ...
A protože můj fotoaparát je rozbitý tak jsem použila mobilní telefon
Focení mně moc bavilo až jsem zapomněla na svět okolo sebe, když tu náhle zaklepal na okénko u auta mladý mysliveček .....

To by jste nevěřily kolik se najednou objevilo komentářů které byly zvědavé na to jak s tím myslivečkem bylo? A co vůbec bylo a nebylo a že oni mně tam takhle potkat by neváhaly ani vteřinku.

Takže abych ukojila zvědavost zdejších lidiček jsem se rozhodla tu popsat co bylo …
Byl krásný slunný den a šotek v mé hlavě mi vážně už delší čas našeptával že jsem nic nenafotila tak jsem se oblékla do svého oblíbeného prádélka a protože bylo teplíčko tak jen na lehko a zajela jsem na své oblíbené místečko u lesíka. Nikde nikdo nebyl a já začala fotit nejdřív venku u autíčka a pak v něm. Mohu vám říci že udělat sama dobrou fotku v malém prostoru u volantu je děsně těžké. Tak jsem se do toho zabrala že jsem nevnímala okolí. Najednou v tom zápalu si všimnu, že přede mnou v dálce po cestičce na které stojím jde skupinka lidí a míří přímo ke mně. Ufff to bylo ale zděšení a honem jsem na sebe začala navlékat šaty a jako na potvoru to nešlo. Nakonec to však dobře dopadlo a když mně skupinka míjela tak já seděla otočená na stranu spolujezdce a dělala, že si píši na telefonu.
Raději ani nebudu moc přemýšlet nad tím co si tato skupinka dvou dospělých žen a asi čtyřech ratolestí různého věku myslela když viděla mé auto na té cestičce. A zda vůbec zahlédly co se v něm dělo?

Jaké štěstí že tato skupinka tam tudy nešla asi tak tři hodinky před tím. To by byl daleko větší trapas. Když tam stálo docela jiné auto a v něm a vedle něj se děli úplně jiné věci než focení nevinné galerky …..

No jak to tak vypadá budu si muset najít, až zas nastane teplíčko jiné místečko u lesíka kde se dá pohodlně zajet autem a bude tam klid a pohodička.