Rychlá domluva

18.2.2017 13:47 · 1 121 zhliadnutí Artemida

Milí Away pod mým blogem jsme se trošku hecovaly

„ Away,Díky za lajk k blogu .... třeba mně to víc povzbudí a zas sem dám něco ze svých ujetin"
„Artemido, to rozhodne dej. Ja mám tvy ujetiny proste rad. Jsou mi tak nějak dost blízky.. Jdi do toho a neboj se pera....“
„Away ,Díky za podporu, ale znáš to je to těžké dát něco srozumitelného dohromady myšlenky jsou rychlejší než pero“
„Artemido, znam:), ale stejne se tesim. Das to tam vsechno, ze jo? Budu prisnym kritikem;-)“

Takže můj milí tady máš jednu těch ujetin a doufám že nebudeš až moc kritický.

Rychlá domluva

Protože je sobota a mám volno tak jsem jen tak brouzdala po modrých stránkách chvilku na chatu chvilku na blozích k tomu ještě na hře. Prostě pohodička klídek. Najednou přišel zašukací vzkaz ..
„ Jak se máš? Nechceš se sejít, ale mám jen chvilku byla by to rychlovka“ ..Trošku jsem se pousmála s tímhle to nikdy nebylo na dlouho a vždy jen taková rychlovka i když nezapomenutelná.
„ Dobře ale nikam se mi nechce jezdit“ .. Většinou jsem jela já za ním on nemá totiž auto a protože bydlí jen kousek asi 1O Km tak to nebyl problém.
Domluva byla za 15 min u mě před domem. Rychle jsem dala sprchu a oblékla se černý korzet, sukýnka, kabát a lodičky. A už jsem stála před domem a čekala až dojede. Byl přesný. Jako vždy na něj je prostě spolehnutí.
„ Ahojky půjčil jsem si auto od kámoše šel nakupovat“ .. Zatím co si zapaloval cigaretku kterou mi taky nabídl. Já se otočila a už vcházím do dveří a vedu ho do našeho sklepa, zatím co pokuřujeme rozepínám si kabát a ukazuji co je pod ním schované jeho oči zasvítily vzrušením jako vždy a už ruka šmátrá po mích kozičkách a vyndává bradavky ven. Pak sjíždí níž až dolu a já cítím jak jsem vzrušená s ním je to vždy tak sice nevím jak to dělá ale moje jeskyňka je hned vlhká.
Prsty odhrnou kalhotky a už vjíždí dovnitř zatím co jeho rty se přisály na bradavky, sakra stačí jen chvilička a už cítím jak se mi klepou nohy a přichází orgasmus a po něm dalších několik. Zatím co si se mnou dál pohrává moje ruka šátralka zas vyhledala jeho chloubu a už ji vytahuji. Hmmm stačí jen okamžik a stojí jak svíčka. Tohle prostě miluji tomu se nedá odolat. Ještě jedno potažení z cigaretky a už ji zašlapuji, přidřepnu si k němu a beru ho pěkně do pusinky. Je opravdu hodně nadržený protože už po pár okamžicích cítím jeho smetánku která je tak slaďoučká a je jí tolik že mi teče na mé kozičky.
„ Ty jsi moje úžasná kurvička“ .. Ještě polibek na rozloučenou a už mizí ze dveří.
Tak tomu se říká rychlá domluva jen se šťastně pousměji však já si to příště vyberu i s úroky.

Tak teď tedy nevím proč si tu spousta mužů i žen stěžuje že se nedá rychle domluvit na něčem reálném.
Jistě je pravda že domluva s někým s kým se tu seznamujete poprvé je zdlouhavé a a náročné protože jeden druhého sonduje zda to jedna nebo druhá strana myslí vážně. Taky s tím mám svoje zkušenosti a po pravdě čím delší psaní tak je větší šance že na reálné setkání nedojde.
S tímhle kamarádem jsem se domlouvala na první schůzce týden před dvěma lety a od té doby se scházíme pravidelně když nám to oběma čas dovolí.
Je prostě skvěle že když už se s někým domluvím a jsou vzájemné sympatie tak je pak super a úžasný.