Mirka Pokračování

31.3.2017 06:32 · 1 436 zhliadnutí baltazar86

Byla to užasna noc. Krasné ráno. Kdy jsem nevahal si vzít svého nově ziskaného andílka do parady.

Byl jsem spokojený. Ona plná usměvů. Vše se zdalo být dokonalé. Já jsem dostal po ranu snídani skvělý obídek. Krasna krajina kolem baračku prostě dokonalost sama. Musel jsem ještě ject na chvíli domů a vzít si jiné oblečení. Přece jen jsem se vydal opravdu zlehka.

Vyrazil jsem na otočku. A zas rychle za ní zpět. Ostatně šíleností jsem v životě udělal dost. Zas jsem u ní přespal. A neodolal jsem se v noci zmocnit jejího toužícího těla. V noci jsme si šli zapalit. Byla to kouzelna noc,taková jako,když měsíc svítí jako slunce. A byť je noc a tma vše je vidět. Bohužel tento den byl magický a osudový.

Mladá žabka bylo jestli dvacet. Vyřkla chci ditě. A ouvej jsem si v hlavě řekl. A vysvětlil to chce čas. Jsi ještě mladá. A pokusil jsem si jí to vymluvit. No ošemetná chyba. Se stala a už jsem to nemohl vrátit zpět. Přišlo co přijít mělo. Beze slov mně blokla. Vrátila se ke svému blbečku. A už prostě nic jako bych už nebyl. Škoda jsem si říkal. A jako by to chtěl osud jsem jí často v práci potkaval. Nebudu říkat ano zkoušel jsem to navrátit. Ale už to nešlo.

A,tak jako většinou jsem zas šel dál. Trochu zklamaný. Dodnes si říkám ryby snad znamení do života bůh ví. Tato kapitola měla konec. Ještě se mi parkrát ozvala mi dát vědět,že si splnila sen a otěhotněla. Blbečka opustila. Ale už jsem poté nikdy neviděl a šel zas dal. A čekal kam mně zas vítr zavane