Ornitologická anketa

2.10.2018 08:25 · 1 144 zhliadnutí Big-Dog

Hezký den milé amatérky. Úmyslně píšu amatérky, protože tenhle blog, který je současně otázkou a výzvou k diskusi, je určen výhradně té něžnější (většinou) skupině uživatelů zdejšího obludária, do kterého se hrdě a drze počítám i já. Tedy Amatérkám.

Není to tak dávno, co jsem tu s jednou zdejší divoženkou zabrousil na téma ornitologie a musím říci, že mi docela nasadila brouka do hlavy. Už jsem něco zažil, ale tohle jsem ještě nikdy neřešil.

Tak tedy, může mít chlap ptáka hezkého a může ho mít i vyloženě ošklivého? To je ta otázka. Chápu, že se řeší rozměry (ne, že ne), že každý vypadá, voní, chutná jinak. Že velmi záleží na nositeli jako takovém, ale otázka se má tak.

Představte si toho vašeho vysněného samečka. Chlap co vám voní, co je stavěný tak akorát a jen pro vás. Už je to na spadnutí. Pásek zacinká, zip zabzučí, knoflík povolí a vy si pro něj drze sáhnete. Pod rukou najdete přesně to, po čem teď prahnete a snily jste o tom celý večer. Hebký a přitom pevný, akorát vám správně zaplní dlaň, tepe vám v ní a sameček odfukuje blahem. Už je venku, ještě jednou po něm přejdete, sklopíte zrak a už to víte… rozměry fajn, zdravotní ani hygienický defekt žádný, ale vám je stejně jasné, že s tímhle si hrát nechcete, že vám prostě nesedne. Že ten sameček má ptáka ošklivého tak, že to nedáte ani se zavřenýma očima natož, abyste si to dovedly užít.

Je tohle něco, co se může přihodit? Máte preference ve vzhledu? Vysněnou siluetu, nebo vám stačí, že vám prostě pasuje a sameček voní a nic dalšího už k řešení není?