Dieta

12.2.2019 17:40 · 738 zhliadnutí Nemoa

Ležela jsem jako každý večer s otevřenýma očima unavená z věčného stereotypu rodinných úkolů. Děti spaly,večeře sice skromná,ale zdravá a moje nejkrásnějši roky plynuly u sporáku ,v prádelně a v lepším případě procházkách po zdejším parku.
Základem celého parku bylo pár stromů,keřů ,ale hlavně prostor, kde byly umístěny dvě brány. Vše co o fotbalu vím je ,že tuto hru hrají převážně muži,běhají v trenkách a občas si stoupnou vedle sebe a chrání si přirození. Teď si uvědomuju,že pri tomto postoji jsem si našla svého manžela. Dostal míčem a kňučel jak střelený prase. "Tak ten už si nezamrda'"kdosi hlesl a byla jsem to já, která mu podržela a porodila dvě děti.
Byly to krásný časy. Často jsme popíjeli a těšili se na noc kdy budeme spolu,posilněný alkoholem provádět něco ,čemu se říká láska.
Tolik písní o lasce ,ale věřte nebo ne, neznám pisničku ,kde by refrén začal slovy"Na vysokým podpadku,vrazil mi ho do zadku"
Ani ve snu mě nenapadlo řici"Miláčku,vyndej tu svou hadici a vystřikej mi zadnici"
Prostě ne!!V našem manželství byla prostě prdel na sraní a na sezení.
Jednoho obvźašť krasnýho dne,kdy slunce nezašlo snad ani jednou za jediný mráček se vrátil můj manžel z treninku hodně pozdě a navíc jak se říká"pod vobraz"
Zvracel a plakal,že umře a já ho hladila a dokolečka tvrdila,že se to stává a aby si šel lehnout.
Ještě kráva mu jemným hlasem šeptám ,že se nemusí sprchovat v domění ,že usne už ve stoje.
Lehla jsem si a dávala na mého miláčka pozor ,aby se neuhodil ,či aby se neudusil zvratkama.
Vše proběhlo dobře,ulevilo se mi a pomalu jsme vedle sebe usínali i když mi vadi trochu závan bechera a zelený.
Měla jsem krásný sen ,jak jezdím na bílem koni se zlatou hřívou. Měla jsem na sobě sáčko z bílého peří a zlatou čelenku. Všude kolem mne lítali krásní andělé a vím, že jsem se snažila upírat zrak na jejich přirození.
Probudila mě žízeň!!
Šla jsem se napít a také si vzít suchary a trochu semínek. Držela jsem totiž přisnou dietu a jeden kamarad mého muže mi ji doporučil. Je pravda ,že jsem něco schodila ,ale měla jsem pořád hlad jako kráva a navíc moje prsa jakoby nebyly moje. Byly povadlý,bradavky koukaly smutně k zemi a já s hlavou svěšenou odcházela zpět smutná a hladová do postele.
Bylo mi smutno a chvili jsem přemýšlela jestli má vůbec smysl si lehnout pod deku k němu,ale věďela jsem,že sama neusnu. Lehla jsem si tak,jak to dělají ti co už si nemají co řict. Jako ti co vyčerpali své vědro lásky ,ale to u nás zdaleka tak nebylo. Přes všechny ty alkoholové výpary mi bylo hezky a byla jsem ráda za to málo co mám. Kručelo mi v břiše a přistihla jsem se ,že upouštím neslyšitelné plyny. O to byly zŕádnejší a naše ložnice připomínala kozí chlívek. Ucítila jsem ,že pták mého muže začína tvrdnout a zvětšovat. Bylo to přijemné přes všechen puch.
Začala jsem být vzrušená a ani nevím proč jsem to řekla. "Drahý ,nikdy jsme neměli v ložnici takovej smrad jako dnes,možná je to nejlepší chvíle dát mi ho do zadku"
Jen jsem to dořekla ,tak jsem ho měla hluboko v prdeli. Šlo to tak hladce,žadná bolest. Přirážel jako zbíječka a čím víc zrychloval,tím víc bylo mokro ....až mi to to došlo!!!
Dieta!!!Sračka!!!
Celá rudá jsem řekla. "Miláčku,Tvůj přítel trenér je pěknej debil,víš to?"
Usmála jsem se a zatím co jsem převlíkala postel,můj muž vyndal z lednice dvě studený piva. No není skvělej?