CFNM

31.8.2019 04:54 · 797 zhliadnutí Lorameck

První honění před ženou.

Už nevím ani jak to začalo, každopádně slíbil jsem jí, že jsi ho před ní vyhoním.

Odpoledne po práci na mě čekala na parkovišti a první co bylo, tak jeď do kanceláře něco si mi slíbil. Jen jsem se usmál a vyrazil tedy zpět ke mně do práce s myšlenkou na úžasný sex který prožijeme už po cestě jsem si představil jak dorazíme začneme se líbat a skončí vše tak jako obvykle a moc jsem se těšil. Jenže po příchodu do kanceláře žádná líbačka neproběhla, ona ihned vzala jedno kancelářské křesla a posunula ho středu místnosti a sama se usadila pohodlně za druhý stůl v kanceláři.

Jen jsem stál opřený o to křeslo a pozoroval jí jak se vrtí na křesle za stolem a říkal jí co to jako připravila. No tam si sedneš a hezky si ho vyhoníš a já se na tebe budu koukat. Chtěl jsem se vydat za ní ke stolu, ale jen jsem udělal krok hned mě zastavila, tak dělej svlékni se!

Zastavil jsem se a koukám na ní, ona se jen šibalsky usmívá a znovu mi opakuje : tak šup svlíkni se do naha, oblečení dej někam stranou ať mám výhled jen na tebe. Jako vážně? No jo, dělej svlíkni se a hezky si to udělej, slíbil jsi to, tak šup udělej si pohodlí, svlíkni se úplně sedni si a začni, chci tě vidět jak si ho honíš!

Sundal jsem triko a v klidu stál dál, no tak pokračuj kalhoty dolů, ukaž mi jak si ho honíš šup. Pokračoval jsem už tedy pořádně nervózní ve svlékání, boty, kalhoty, ponožky.

Stál jsem před tím křeslem jen v trenýrkách s tvrdnoucím penisem pod nimi. Tak vyndej ho!

Stahl jsem trenýrky a to už mi stál pořádně tvrdě, odhodil jsem trenýrky do rohu a posadil jsem se, v tu chvíli jsem cítil strašně vzrušení, styděl jsem se a sledoval jí jak si mě prohlíží. Penis mi trčel a cukal, žalud se dral ven z předkožky, která zakrývala tak sotva jeho polovinu a penis mi cukal vzrušením sám od sebe. Byl jsem úplně nahý před oblečenou ženou, uprostřed místnosti, vystaven jejímu pohledu. Krásný, nádherný tobě se to moc líbí co? Ano moc se mi to líbí. Nevím proč ale strašně se mi to líbí, odpovídal jsem s pulzujícím penisem. Cítil jsem její pohled upřený na můj penis, styděl se, ale čím víc jsem cítil ten stud, tím víc jsem byl vzrušený. V její ruce objevil mobil, který mířil na mě, tak pojď hoň si ho, hoň si ho a já jsem ho pomalu vzal do ruky a začal si ho před ní pomalinku honit. Ano to je krásný hoň si ho, to je nádherný jak si vzrušený, máš krásný čůráka hoň si ho pomalinku, dělej si to, užívej si to, je to krásný jak tečeš. Jo hoň si ho.

Sledoval jsem své péro jak se objevoval a zase skrýval úplně mokrý žalud a po očku sledoval jí jak mě pozoruje a poslouchal její komentáře. Máš krásný péro, to se mi moc líbí sledovat tě, jé tobě tak krásně stojí, hoň si ho pomalinku a jak ti teče, nádhera, udělej si to pomalinku užívej jsi to. Vzdychal jsem víc a víc, honil si ho pomalu a nastavoval se víc a víc jejím pohledům. Byl jsem skoro v tranzu, honil jsem si ho, hladil jsem si koule, přejížděl si prsty po žaludu a užíval si tu šílenou situaci a prodlužoval své vlastní vzrušení. Jo hoň si ho pojď udělej si to ukaž mi jak stříkáš, stříkej, dělej vyhoň si ho, vyhoň si ho, stříkej. Ano koukej už budu. Jo pojď stříkej, dělej vzdychej nahlas pořádně si to udělej……. A áááááá jo už budu! Bože nádhera ty stříkáš, jo stříkej, jé to je krásný stříkej. Stříkal jsem silně, cítil jsem jak moje sperma lítá všude kolem, na břicho, na můj hrudník dokonce i na můj krk a všude kolem. To už stála a zblízka tu pohromu natáčela. Krásný, šikula, krásně ses udělal, nádherné, mi říkala ve chvíli, kdy mi jednou rukou roztírala sperma po břiše.