Soukromý pánský sraz v sauně

27.10.2019 03:00 · 2 723 zhliadnutí nahac-ze-severu

Protože se mě často ptáte na pánskou GAY saunu v Německu, o které jsem psal v povídkách, a protože jsem žádnou podobnou u nás v čechách nenašel (resp. nikde jsem na ně na internetu nebo z vyprávění nenarazil).

Napadlo mě tedy, že bych pro ty pány, kteří mají rádi nahotu, a v případě obecného zájmu, mohl nějakou takovou saunu zorganizovat jako jednorázovou akci.

Abych to více vysvětlil, pokud by byl zájem více lidí se tohoto zúčastnit, pak bych se poohlédl po vhodných prostorách jakou jsou privátní wellness centra, nebo nějaká chata s wellness prostory a na jeden den ji pronajmul.

Jednalo by se o setkání předem přihlášených a dohodnutých zájemců a milovníků společné a vzájemné nahoty. Myšlenkou je užít si relax, pohodu, nahotu a vzrušení - jak pasivně tak i aktivně.
Vítání jsou všichni ti, kdo se rádi pohybují ve společnosti jiných lidí nazí, a nevadil by jim případný lehký fyzický kontakt s jiným návštěvníkem. Samozřejmě v rámci určitých mezí - nikdo nebude samozřejmě povinen navazovat fyzický kontakt, ale naopak neměl by odmítnout lehký kontakt od druhých.
Lehkým kontaktem je myšlen dotek či hlazení rukou po penisu toho druhého - ty by bylo bráno jako takové minimum pro účast - je to pro to, aby se nechtěli zúčastnit jen pasivní pozorovatelé neochotni sdílet svou nahotu aktivně. Zda hlazení přejde v masturbování, či dokonce v orální uspokojování je pak možné jen při oboustranném souhlasu.

Větší vzájemné doteky a uspokojování, které povede k ejakulaci by bylo možné jen ve vyhrazených prostorách (např. sprcha) pro zachování maximální možné hygieny a čistoty prostředí (nikoliv tedy v sauně, ve vířivce apod).

Anální sex by byl také možný, ale opět při stanovení a dodržení určitých pravidel a mezí - jako například jen a pouze ve společných prostorách sprch za přítomnosti případných přihlížejících kteří se ve sprchách budou zrovna nacházet, nikoliv tedy v soukromí nějakého pokoje či šatny - nejednalo náhražku night clubu. A také jen a pouze s ochranou, a s maximálním zapojení pouze dvou účastníků, aby nedošlo v nekontrolované orgie.

Pokud by vás tedy toto lákalo, a rádi by jste se takovéto akce zúčastnili, dejte mi prosím vědět, a já v případě většího počtu zájemců zkusil něco najít.
Případně pokud byste měl někdo TIP nebo zkušenost s vhodnými prostory někdo po ČR, dejte mi také vědět.

Jsem zvědavý jaký bude ohlas.