Pokračování Poprvé na Swingers

7.10.2021 06:21 · 1 365 zhliadnutí jemnezlobeni

Jen co si to manželka užila s pomocí vibrátoru, tak jsme zaslechli zpoza vstupu do skryté části, kam jsme si zalezli "Můžeme se přidat?" Byl to poměrně sympatický nevtíravý a přitom nadšený mužský hlas. Byli jsme trochu zaskočení a navíc právě hotoví a tak jsem téměř okamžitě odpověděl: "Právě jsme skončili". Průzorem na prostrkávání penisů jsem se podíval kdo to byl. Byl to pár, kterému bylo něco pod padesát. Oba vypadali dobře. On hubený bez vlasů, ona blondýna na svůj věk velmi atraktivní. Seděli tam na pohovce a tiše se bavili. Asi čekali jestli ještě někdo nepřijde. Za chvilku přešli jinam. My jsme posbírali hračky a šli jsme na chvilku do sauny, kde nikdo nebyl a pak se občerstvit. V klubu bylo už živěji. Američanka, co před tím uspokojila muže co přišel sám těsně po nás, teď seděla s párem co musel před chvílí přijít. Povídali jen chvilku a pak se najednou všichni tři zvedli a vyrazili do herny. Rozhodli jsme se po chvilce znovu vyrazit do herny.také. Bylo tam o poznání plněji a tak jsme si sedli do mírné sauny co má výhled na hernu. Herně dominoval pár co se k nám chtěl připojit. Ona ležela napříč hlavní matrace a její partner jí uspokojoval pusou a rukou. Trojice co před chvílí odešla z posezení se zavřela do zamřížované části pod strop a obě ženy se zrovna věnovali jedinému muži. Iniciativu měla opět Američanka. U protilehlé stěny postávali dva samotní mladí kluci, kterým mohlo být tak maximálně ke třiceti. Jeden se šel zeptat ke kleci té trojky jestli se může přidat. Poměrně rozhodně ho odmítli. Chvilku po té si toho co se ptal zavolala blondýna, kterou manžel pořád uspokojoval tam dole. Postavil se k její hlavě a pohladil jí po prsou. Ona na oplátku na nic nečekala a osvobodila ho z boxerek. Byl poměrně dobře vyvinutý a ona neztrácela moc času a patřičně ho motivovala rukou i pusou. Její partner se jí začal věnovat více nahoře a kluk jí zajel rukou až dolů dovnitř. . to jí opravdu viditelně dělalo dobře a po chvilce se kluk nabídl, že jí ho tam zasune. Jednoznačně odmítla a užívala si to tak jak to bylo nastavené. Nenašli jsme odvahu se připoji do takhle rozjeté místnosti a šli jsme chvíli tancovat.

Za nějakou chvíli dorazila trojice s Američankou zpět a to velmi dobře naladění. Probírali spolu detaily společné akce. Američanka jí vysvětlovala nějaký grif který viditelně zafungoval. . Měli jsme pocit, že se herna trochu uvolnila, tak jsme to šli zase okouknout. Tentokrát jsme si řekli, že se nebudeme schovávat a že to zkusíme pod stropem. před ostatními. Na hlavní matraci byl uprostřed nejlepšího pár starší muž s mladou blondýnkou. Protáhli jsme se kolem k nich k žebříku a vylezli na horní postel. Manželka si lehla ke zdi za mne, aby na ní nebylo vidět, ale po chvilce mazlení to na ní bylo i tak moc očí kolem. Vydali jsme se na cestu dolů. Blondýnka byla na zádech nohy pokrčené k tělu a on přirážel v kleče před ní. Měl takový podivně blažený výraz, ona oči zavřené. Dorazili jsme zpět do společenské místnosti, trochu jsme popovídali a šli tancovat. Přišel další pár, jen na obhlídku, majitelé jim dovolili si sednout uvnitř na chvíli v civilu. Byli ještě více vykulení než my, a po asi 10 min odešli. Když se herna začala vyprazdňovat, tak jsme tam znovu skočili a zalezli si zase dolů. Manželka si to mimořádně užila, orgasmické teplo se jí rozlévalo po celé spodní polovině těla. Šli jsme pak chvíli posedět a napít se. Dva mladí kluci seděli na druhé straně a bavili se spolu. Majitel jak satelit probíhal místnosti klubu a ujišťoval se, že je všude čisto.

Rozhodli jsme se jít na závěr do sauny. Bylo tam, ale na mě trochu horko a tak jsme si spolu po prvním kole saunování lehli na romantické odpočívací dvoulůžko hned vedli sauny. Manželka si ke mně přisedla a začala se mi věnovat pusou. Po chvilce se otevřeli dveře a s omluvou přišli před saunu oni dva mladíci, Že prý už v klubu níkde není žádná akce a že je nebaví se dívat jen tak na porno. Majitel jim prý řekl o nás, ať nás prý naťuknou. Zeptali se jestli se můžou jen tak dívat. Já jsem úplně proti nebyl, podíval jsem se na manželku a řekl jí s úsměvem: "Je to na tobě". Chvíli přemýšlela, skoro to vypadalo, že řekne "A přoč ne..", ale nakonec z ní vyšlo s omluvou v tónu "Radši ne, nevadí?". Tak se kluci omluvili a odešli. My jsme si to, ale ještě jednou pořádně užili. Čas strašně rychle utekl. Čekala nás ještě dlouhá cesta domů a tak jsme se šli obléct a vyrazili jsme. Cestou domů jsme si v autě sdělovali dojmy o našem malém zlobení. Představy jsou někdy lepší než realita, ale dodnes si oba říkáme a představujeme si jaké by to bylo, kdybychom ty kluky nechali se dívat...