Sportka

31.10.2020 22:42 · 974 zhliadnutí MatrixxxD

Pravidelně dávám stejná čísla. Říká se že když dáváš stejná čísla tak jednou vyjdou. Jednoho dne se mi ale zdál sen o sportce. Bylo slosování. Když jsem se vzbudil, tak ty vylosovaná čísla jsem měl pořád před očima. Říkám si tohle nemůže být náhoda a ty čísla jsem vsadil i s těmi co dávám pravidelně.
Blíží se slosování a co se nestane. Chytám všechna čísla ze sna včetně dodatkového a vyhrávám necelých 30 mega. Takovou radost si nedokážete ani představit. Konečně začne pořádný život.
Jakmile mi přistanou prachy na účtu začnu konat.

Jelikož jsem doma roky bez sexu, tak o výhře nic neřeknu a navrhuji ženě, že odcházím na 14 dní k rodičům. Že si třeba budeme chybět a třeba nám to pomůže. V práci si vezmu dovolenou na 14 dní.
První dva dny jezdím po privátech a zkouším různé praktiky. BDSM, latex, deepthroat, facesitting, trojku. Pořádně si to užívám. Dohánim co jsem poslední roky zameškal. Říkám si ale, že to není ono. Zkusím sbalit holku v baru.

Třetí den navštívím večer tři bary. V tom třetím se seznámím se dvěma krásnými ženami. Po pár skleničkách jim navrhuji týdenní dovolenou v Egyptě kterou jim zaplatím a že si tam užijeme. Ženy souhlasí a za tři dny odlétáme.
Říkám si v letadle jaký mám teď skvělý život. Dvě nádherné ženy krásně vyvinuté to budou orgie. Ani na svoji ženu jsem si nevzpomněl.

Konečně přistáváme v Egyptě a jdeme se ubytovat na hotel. Krásná velká postel a ja budu uprostřed krásných žen. Prostě paráda. Vybalíme si a jdeme se ven najíst. Hraje krásná hudba, tančí se. Skvělé jidlo, pití. Zábava jak má být a kterou jsem roky nezažil. Čas rychle letí a o půlnoci jdeme ve skvělé náladě zpátky na hotel. Už se nemůžu dočkat těch něžných dotyků plné vášní a sexu. Přijdeme na pokoj a míříme všichni společně do sprch. Je to úžasný jak se navzájem myjeme, líbáme. Konečně se odebereme do postele. Lehnu si na záda a obě mi olizují toho mého ptáka. Najednou zazvoní budík. Otevřu oči a vidím že jsem doma a musím jít do práce. ☹️