Starý text z profilu

13.11.2021 13:20 · 940 zhliadnutí kugudo

Bylo to prý moc dlouhé, málo kdo to četl, ale nechci to mazat, je tam toho dost o tom, co mám rád...

Vítej.
Bylo tu moc informací a většina z vás neměla kapacitu to pobrat. Takže to zjednoduším. Té inteligentní menšině zdejšího osazenstva se omlouvám. :-) Pokud tu něčemu nerozumíš, potřebuješ to dovysvětlit, upřesnit, neboj se napsat. PRVNÍ ALE POCTIVĚ VŠE PŘEČTI.

ANO
- Lidi s rozumem, mozkem v hlavě.
- Pokec, smysluplné psaní, kafe, pivo, výlet… Bez sexu nebo podle okolností. A sympatií.
- Mladší než já, hubenější než já (výjimky jsou možné, pokud mi to bude dávat smysl). Vím, je to hnusné, sobecké, ale mám to tak, sorry… Nejsem atlet, ani sporťák, je mě dost. Tak se pak nediv. Ale makám na změně.
- Jasná domluva, tolerance, zodpovědnost, touha posunout se dál, posouvat hranice, hravost, důslednost. 100% zdraví, diskrétnost.
- Setkání, akce “soft” i “hard”. Klasika nebo jen hoňka či orál, výjimečně jsem mazel. BDSM. Začátečníci i pokročilí. Submisivní i dominantní. Jsem switch a versatil. Ale nejsem profík! I já se stále učím.
- Sebevědomí a uvědomělí dominanti, submisivové, switchové, i hledající zkušenosti.
- Pravidelná setkání.
- Latex, kůže, ponožky, sportovní a spodní prádlo, hezký nohy, boty, kukly, masky, rukavice, plynovky, roubíky, pomůcky, pouta… (cokoliv z toho, ne nutně všechno).
- Hrátky s tělem, bradavkami, penisem, varlaty, análem, lechtání, vosk, elektro, spank, bondage, foot, fist, orál, fólie, flus, prstění, svazování, role play… (cokoliv z toho, ne nutně všechno). Bez sexu nebo podle okolností. A sympatií.
- Vlastní výbava (věci, oblečení… Něco mám, ale fakt nejsem fundus)

NE
- Jedinci neschopní dočasně/dlouhodobě díky alkoholu, drogám a nadrženosti rozumného uvažování a psaní.
- Zprávy typu “čau”, “ahoj”, “sex?”, “mrd?”, smajl a podobně, fotky bez další zprávy. Takhle moc dobře konverzace nezačne. Ani like není hned začátek konverzace. Tak se pak nediv, že třeba neodepíšu.
- Otázky typu “Co hledáš”, “Co máš rád?”, “Jsi dominant?” a další. PŘEČTI SI MŮJ PROFIL a pak piš. A zkus ty informace tady napsané aspoň chvíli udržet v hlavě.
- Anonymní sex, sex bez ochrany, úlet…. Jasně, jsi zdravý a v pohodě a já jsem Di Caprio.
- Starší než já. Až fakt na čestné výjimky. Sorry.
- Špína, smrad, nulová hygiena, brutalita, krev, trvalé následky.
- Akce na drogách, alkoholu.
- Cokoliv za hranicemi domluveného a očividně snesitelného.
- “Jak bys mi to udělal?” Nemám scénář, max. pár bodů, ale vždy jako dom/aktiv jedu podle okolností a nálady. Ne jen své.
- Rychlovky. Počítej s hodinami.
- “Dominanti” co by se nakonec vlastně chtěli nechat ošukat. “Submisivové”, “otroci” a podobně, kteří potřebují jen něco do díry nebo huby. A kteří dopředu diktují pánovi, co může a co ne, a jak moc (tím samozřejmě není dotčeno nic z toho, co bylo napsáno výše, tedy i vzájemná domluva a pravidla).
- Vážný vztah, 24/7 a podobně.
- Dámské prádlo na chlapovi. Výjimka pro sissy nebo fem boy a nebo jsi v tom vážně děsně sexy (nejen podle tebe).
- Pisálkové, honiči a lidi, co se domluví a nedorazí, ani se neomluví.