Spolek Teplářů

1.7.2022 12:02 · 1 417 zhliadnutí robokot

Vstoupil jsem do tajného spolku teplářských rytířů. (nepleťte si s "Templáři"). Kdo to jsou "Tepláři"? Je to skupina BI nebo gay chlapů vesměs ženatých, nebo žijících v nepromiskuitních vztazích. Skupinu založil vrchní teplář motorkář 190 cm vysoký statný samec. Skupina se sešla poprvé v pěti členech a proběhl první zasvěcovací rituál, který má za cíl utvrdit společné přátelství, přesvědčit se, že každý má zájem o chlapský oboustranný sex a je schopný akceptovat každého člena skupiny aby do budoucna byla zajištěná pohoda při setkání a akceptování pravidel skupiny. Jednotlivé rituály a jejich názvy:

  1. Koloběh síly vůdce: Tento první rituál je o tom, že druhý člen v pořadí musí vykouřit vůdce a spolknout jeho vůdcovské semeno, třetí člen vykouří toho co polknul vůdce a tak to jde postupně až ten poslední se nechá vysát od vůdce.
  2. Podřízení se vůdci: členové prokáží svojí loajalitu vůdci uposlechnutím povelu "Pokloň se před mistrem" vyšpulením zadnice a nechají se od něho vyšukat do análu. A že to je pořádný samec.
  3. Podřízení se skupině: Při každém setkání se určí jedinec (tak aby se postupně vystřídali všichni), který slouží ostatním dle pravidel, nazývá se to "večer pro hosta". Nejprve orálně povzbuzuje, rozkuřuje svoje soukmenovce, ti ho postupně prstí, gelují, šukají, a dojí. Členové si mohou určit, kam se nakonec vystříkají, zda do lačné pusy hosta, nebo do jeho zadečku. Host to musí akceptovat.
  4. Potrestání: pokud člen zklame své kamarády (např. nepřijde na smluvený termín, odmítne svoji roli) může být potrestán. Trest na neposlušném jedinci se koná takto: jedinec je spoután, do análu mu zastrčí vibrátor a každá člen ho musí vyhonit. Kolik členů, tolik vyhonění. Umíte si představit, 4x za sebou bez přestávky vyhonit? Sice málem všem upadla ruka, už ani nestříkal, ale domů šel pěkně s oteklým pérem a vytahanou zadnicí. Tresty určuje vůdce. Viděl jsem také potrestání soukmenovce, který odmítl polknout sílu vůdce. Vskutku silný trest spoutáním a tvrdým fistingem jeho díry až se u toho dvakrát počůral. Jenom tak se utvrzuje morálka spolku "teplářských rytířů". Běžná setkání s určeným hostem jinak probíhají v pohodě celý večer, povídá se, pije co má každý rád, jídlo, filmy, prostě běžné chlapské naked párty. Asi jste poznali, že se jedná o povídku u řad fantazie. Proto doporučuji chtivému čtenáři si přečíst moje předchozí povídky, které jsou popisem skutečných událostí z mého života. Skutečné příběhy mi došly jako nemožnost najít stálého kamaráda, tak začnu s fantaziemi.