Bull

19.5.2023 09:33 · 822 zhliadnutí uzzkuseny

Takové zvláštní jméno. Nebo označení. Bull znamená v angličtině býk. Ale v překladu také samec (slona nebo velryby).V ekonomii třeba ten, co je dravec na burze. Také přední rám ochraňující vozidlo. A nebo bull´s může být trefa do černého...
Asi by nám nějaký odborník mohl ještě dále rozšiřovat obzory, ale já chci mluvit o bullovi v sexu. Jsem na amatérech dost dlouho, ale mám pocit, že čím dál tím víc se mluví o kandaulismu, cuckoldismu a hlavně na to druhé je potřeba bull. Jiný muž, který si spolehlivě podmaní manželku, partnerku nebo milenku kandy nebo cuckolda a nebo obyčejného chlapa, který chce vidět svou manželku, jak jí šuká jiný. Ano, je spoustu takových mužů, co přímo srší touhou vidět penis cízího v ústech nebo v kundě své partnerky. Je to v nich hned nebo to v nich postupně zraje, či na tenhle způsob soužití přišli díky amatérům nebo jiným zdrojům?
Můj dřívější život byl celkem běžný. Manželský sex, občas sice nějaký úlet, ale nic extrémně nenormálního. Pak jsem začal mít pravidelnější potřebu sexu, jak moje manželka a začal jsem hledat. Našel jsem amatéry a tenkrát to šlo docela hladce. I když nutno přiznat, že můj první sex přes amatéry byl placený, hodinka za 500,- Kč.
Postupně jsem zde našel milenku, sex ve trojce, ve více lidech i návštěvu swingers párty. A nakonec i páry, kde oni měli zájem o dalšího muže, který by oživil jejich sex. Ať do klasické trojky a nebo těch už zmiňovaných zálib v kandaulismu nebo cuckoldismu. Mě samotného by asi nenapadlo něco takového u nás doma, ale jinde? Musíte si to sice ale také v hlavě nějak srovnat. A je dobré být seriózní, diskrétní a spolehlivý na domluvu. Ale pak to už jde skoro samo.
Začalo to tak, že mě zde na chatu oslovil jeden, jestli bych chtěl ošukat jeho manželku. Nechtěl žádnou čtyřku s výměnou (jako dva páry, i když bych partnerku měl). Chtěl vidět svoji manželku, jak šuká s jiným a chtěl se "jen" dívat a honit si ho. Poslal mi hned její fotky a psal co má v sexu ráda. Zpočátku jsem mu něvěřil, ale když mi nabídl, ať k nim přijedu, neváhal jsem. Stal se ze mě muž, co pro potěchu jiných mužů šuká jejich partnerky.
Stal se ze mě vlastně bull.