Chippendales a já

1.7.2023 23:41 · 533 zhliadnutí MiaMia---

Někdy v dubnu vyšel v *mých* pracovních novinách obrovský inzerát, že naši republiku, konkrétně Brno, navštíví známá skupina fešných striptérů- Chippendales. Lístek byl nehorázně drahý, asi 1200-1500 dle místa sezení.
Nicméně moje práce v novinách skýtá občas i nějaké výhody v podobě lístku zdarma. Tož, proč je neprubnout že? Abych byla v obraze, shlédla jsem zkušebně pár instruktážních videí na youtube, které se vyznačovaly jedním společným znakem. Řevem.

A nastal den D. Píše se jedenáctý duben a já vcházím do prostor a zároveň vzpomínek svého bývalého zaměstnání v diskotéce Laser show hall v Bobycentru, jak říkal můj tehdejší kamarád. Boby je pohádka pro dospělé, ale musíš si ji sama vytvořit. Musím uznat, že měl tenkrát pravdu.

Prostředí oné známé diskotéky postavené podnikatelem Hrstkou, mělo vždy něco do sebe. No, přiznám se, že to bílé triko a bunda fakt nebyl dobrej nápad -říkají UV světla nade mnou.Chtěla jsem být nenápadná, ale v šesté řadě svítím jak pochodeň.

Usedám na místo a těším se na dle videí slibující velkolepou světovou podívanou a přehlídku luxusních sexy těl. Ne že bych o sportáky měla nouzi, ale přece je tady jich bude víc pohromadě,že.
Minuty ubíhají světelné reklamy s odpočítáváním řev zdejších rádoby dam sílí. Napadá mě, co budou dělat když už řvou teď, až se opravdu objeví oni inkriminovaní hoši? Odpovědí je mi ještě silnější řev, a to teprve na scénu vchází pořadatel. Po nějakých anglických hec-kecech nastává okamžik a první chlapec nám vbíhá na podium, musím uznat docela dobrý kousek na to, že je první. A za ním, druhý a třetí a to už ženské propadají sálovému řevu. Ještě že jsem se připravila dopředu na těch youtube videích, ted mě už nepřekvapí asi nic. Omyl!!!!

Jekot a řev vrcholí, když pánové odhazují svršky mezi divačky do podia. No, svršky je nadnesené slovo, nicméně ten rozervaný bílý bavlněný cár by se nám možná skvěle hodil na umytí oken.

Málem jsem jeden kus bílého propoceného hadru i i zachytila, ale pro slečnu v řadě přede mnou měl zřejmě cenu zlata. Její vražedný pohled mě málem usmrtil. Asi doma mají hodně oken. Ještě že nehážou spoďáry nebo fusekle.I když, asi by to vyšlo nastejno.

Sleduji věkový charakter publika, chlapa nevidím ani jednoho, že by gayové dnes nebyli vpuštěni, je fakt že se to jmenuje Ladies night. Vedle mě sedí mamka s dcerou dcera začne skandovat, a slyším jen Mamiii no taakkkk !! Maminka oči v sloup se očividně stydí a říká dceří Ale prosímtě.

Zkrátím to, hošani vystřídali plno převleků od gladiátora po nahotu v posteli, ale nikdy, opravdu nikdy neukázali to, kvůli čemu sem ty natěšené ženské přišly a za co si zaplatily, Ono to dá rozum, hošana si někdo vyfotí a bude mít chudák o reklamu postaráno, i když někdy už to skoro vypadalo že opravdu něco malého /nebo velkého/ uviidíme. Ale ne, to jen hoch obratně přemístil rychlostí světla slipy na ono místo, přesně tak aby zůstalo očím náruživých dam skryto.

Podtrženo sečteno -budu mít zážitek na celý život, pokud ho nepředčí a nenajde se tlupa kluků, kteří mi ho splní, doopravdy. Tak kdo se hlásí dobrovolně?