Gigolo ... Jakého bych chtěla

10.7.2023 07:17 · 1 660 zhliadnutí BosorkaZhor

V poslední době se mi v hlavě usadila jedna myšlenka. Do zpráv mi pořád chodí "sex za fo" a tak jsem se začala bavit tím, že odpovídám to své "okey a kolik chceš a za co? Jaké máš služby, abych věděla, jestli jsem za ně ochotná platit.". Často nasleduje ona zmatená reakce. Proč by žena měla chtít platit muži za sex? Ostatně muži mají to výsostné právo chtít od ženy sex dle jejich očekávání a jen na nich záleží ono "fo". Pánové pletete se.

Nejsem zrovna ten typ feministky, co s chovnou stanicí bobrů bude protestovat za volební práva žen v zemích, kde je žena pořád brána jen jako inventář domácnosti. Ale... Jsem typ relativně úspěšné ženy. Mám kde bydlet, čím jezdit do práce, poměrně zodpovědnou a dost náročnou práci a pro ponožky si nemusím chodit k Vietnamcům. A tak tedy... Jako branží "společnic a společníků (?)" nepolíbená se ptám... Co očekávat od takové obchodní transakce?

Především bych ocenila kvalitní marketing. Přece jen sebelepší domácí robot si nekoupíte, pokud vypadá jako kříženec vysavače a vakuové pumpy byť v růžovém provedení. Mimochodem opravdu tuto barvu nemám v oblibě. Takže....
Fotky, oblečené i neoblečené. Všední i nastylované... Ale odpovídající tomu, co dorazí na případné setkání.
Info o sobě. Je mi vcelku jedno jestli ve volném čase jachtaří nebo háčkuje. V čase, který si my Ženy chceme platit pro naše potěšení, by takový muž měl umět to, co s ním chceme dělat. A věřte, že často by nešlo jen o sex. Prostě když mezi sexem chceme hrát golf, bude umět hrát golf a mít i své hole. Mnoho Žen by ocenilo i doprovod na úrovni na společenské události. Ruku v ruce tedy s tím jde i další bod.
Jazyk. Nejen na orální sex. Ale i jakási schopnost se vyjadřovat, umět mluvit. Umět nás bavit. A třeba i v angličtině. Pokud nás doprovází například někam, kde je angličtina preferovaný jazyk na komunikaci. Občas ale taky umět přepnout dle individuální potřeby každé z nás. A za dveřmi hotelového pokoje vytáhnout nějakou tu (žádanou) vulgaritu.
Vzhledem k tomu, že Žena ochotná za takovéto kratochvíle platit, bývá velice vytížená a nechce se obtěžovat s nějakými starostmi dalších lidí, tak by měl umět nechat své starosti "venku" a neobtěžovat tím, že má auto v servise nebo musí jít zaplatit zdravko a nestíhá přijít včas. Nezajímá nás to.
Vizáž. Nemusíte mít sixpack a prdelku jak dva hrášky v lusku. Jsou ženy, co rády medvědy. Ale rozuměj "medvědy". Ty co jsou mohutní, silní a působí tak trošku majestátně nikoliv tlustě... a s lehce oplácanou milfkou dokážou zacházet s ladností a lehkostí popírající její pružnost, věk, váhu a několik dalších fyz.zákonitostí. A co, že by měl Archimédes radost nad výtlakem vody ve vířivce. Pokud si žena připadá jako opečovávaná bohyně, nepotřebuje nutně fitkového závisláka. Ale... Za neudržovaného spustlíka se špínou za nehty nikdo platit nechce. Ty spíš podarujete desetikorunou z vozíku, než Masarykama za sex.
Ani košile s krátkým rukávem v džínách není to pravé exkluzivní. Já osobně na košile měla vždy slabost. Ovšem... S dlouhým rukávem a manžetovými knoflíčky.

Doplňky. Vypovídající o tom, že jsme si nezaplatily levný šmejd, ale muže přece jen na úrovni. Takže chytrý gumový zmetek ukazující počasí, datum, čas a v lepším případě tepovku... To fakt jako neeee. Ony i ty chytré hodinky můžou být elegantní nebo působit vizuálně dobře. Pokud nejsou jen ono gumové cosi, co si spletete s náramkem z fesťáku.
Čisté boty. Můj tatínek říkává že muž by měl mít čisté boty, čisté svědomí a klobouk. Čistý. Takže fakt nechcete muže, co se zouvá z bagančat model mokasíny doplněné u původně bílé ponožky (!). Uff ať žijí devadesátky se všemi těmi barevnými obleky, Bohemkou a sexem ve vířivce. Fakt ne. Díky.
Oholen, ostříhán, navoněn. Co dodat? Asi nic. Jen že nechceme mít rozpíchanou mindu krom od penisu ještě i od strniště. A že smrdět jak ku*vin kufřík taky není zrovna dobrá volba. Vkusný parfém je základ. A je rozdíl jestli je to levná sračka z Kaufu nebo (aspoň) Fahrenheit od Diora. Pokud voní muž jako myč oken, tak se nemůže divit, že krom umývání si může sám i leštit.
Včasnost. Prostě vy máte čekat na dámu. Ne ona na vás. Obzvláště u úspěšných žen je včasnost základ. Když na meeting chodí včas, mají na vás "okno v diáři", tak ji zbytečně neserte tím, že mrháte jejím časem.
Jasně a pak je samotný sex a věci okolo. Já osobně bych tam uvítala jednoduchý sloupečkový styl. Jako ve sportce. "Tyhle čísla dej do slosování a vyhraješ jackpot". Prostě když chci lízat až do squirtu, tak nepotřebuju strkat penis do análu. Mimochodem zajímavá představa z hlediska proveditelnosti. Nechceme mrtvá zvířátka, mrskající se ploutvičky, rozkuřovací přemlouvání a nebo takové ty trapnosti jako že "cože on mě vidí v prádle a nestojí mu ?!". Jak to uděláte je přece vaše věc. My platíme za domluvený výron ... Tedy ... Výkon.


Takže kdo že chce "sex za fo"? 🤣