Nakrm mě!

2.8.2023 16:55 · 633 zhliadnutí JohnnyMnemonic

Každej máme nějaký kritéria výběru ženy s velkým Ž, do budoucna možná i s velkým M, ale to se necháme překvapit, no a ženy to mají podobně, jen hledaji svého pana dokonalého, božského, prostě muže jejich života, ze kterýho se stane dvojka hned po tom, co si spolu povijou syna, ale to tak prostě je, takže dělejte holky nebo budete dvojky!

Každopádně tahle naše kritéria mají nějakou váhu. Něco je důležitý moc, něco méně a bez něčeho se neobjdeme. Někdo potřebuje velký kozy, někdo postavu Adónise a někdo třeba člověka se kterým jeho duše při mrdání navštíví astrální svět!

No a když už jsem nakousl tu duši, tak si myslím a je to zcela subjektivní pohled, že nejlepší partnerkou pro mě je ta, která bude krmit moji duši! Potřebuji ženu, která mě bude inspirovat, kterou budu moci obdivovat, zkrátka takovou, která tý mojí nenažraný dušičce bude každej den dávat pekně nažrat! No a proto si hledám ženu s dostatkem intelektu, kreativity, nápaditosti a v neposlední řadě obrovským smyslem pro humor a erotiku (čti sexem posedlou perverzačku)! Pro mě velmi důležité atributy, které jsou téměř zárukou toho, že takovej vztah nebude dieta!

Člověk svý kritéria neustále přehodnocuje s tím, jak se vyvíjí a to co bylo před patnácti lety, dnes už neplatí. Když se nad tím zamyslím, tak si sám sobě přijdu k smíchu.. Vztah založenej na kritériích z roku 2007, by byl dnes pro mě takzvaně neudržitelnej a udržitelnost, to je to, oč tu běží! Pokud člověk hledá někoho na léto, může se na nějaký takový uvažování vykašlat, ale pokud to člověk myslí vážně, je potřeba se sám sebe ptát, jestli je reálný, aby ten člověk vedle nás stál i za deset nebo dvacet let a já si myslím, že pokud člověk zahrne do svých kritérií převážnou většinu atributů, které by se daly souhrně označit jako pomíjivé, nemá jeho vztah perspektivu a chvilkové potěšení vystřídá zoufalost a beznaděj.

No a kdo si myslí, že kecám z hladu, tak se neplete.. Umírám hlady!