Prodej se mi!

7.8.2023 14:01 · 1 536 zhliadnutí JohnnyMnemonic

Tak milé ženy.. Mám tu pro Vás jednu takovou malou výzvu! Jste zvyklé, že se tady každýmu líbíte a taky že není nutný z Vaší strany vyvíjet žádnou snahu. Nicméně já bych si s Váma chtěl zahrát takovou hru, dejme tomu, že si vyměníme role a ten kdo bude muset projevit nějakej zájem, budete vy! Jooo a podotýkám, že mám připravenou výhru, takže doufám, že se Vás zůčastní co nejvíc!

Tak a teď co po vás chci!

Napište mi pár větama něco o sobě a proč zrovna s Vámi bych měl chtít jít na rande! Zkrátka se mi prodejte!

Neřešme, že já jsem já, ale představte si, že to píšete náhodnýmu frajerovi z amatérů, kterej má podle vás 9 z 10 a vy ho chcete zaujmout a sbalit!

Metodika vyhodnocování: Přihlížím pouze k tomu, co mi napíšete.. Galerie, ani osobní popisek na výběr výherkyně nebudou mít vliv, joo a zůčastnit se mohou pouze ženy, tak doufám, že nebudu mít plnej vzkazník liebesbriefů od modrejch 😁

Namlouvat si mě můžete tady do komentářů, případně vzkazů, jak je libo!

No a teď co je výhrou.. Vy konkrétně nic nevyhrajete, ale Vaším jménem daruji 500kč na Vámi vybranou charitu! Vím, není to mnoho, ale já po Vás taky nic moc nechci :)

Tak co? Jdete do toho?

Ať vyhraje ta nejlepší z Vás!

*Toto je pouze virtuální hra a výherkyni nevzniká nárok na rande se mnou, vlastně bych chtěl říct, ať žádný rande vůbec neočekává!