Jednička

14.9.2023 01:36 · 1 063 zhliadnutí babizna01

Za posledních pár týdnů se toho stalo tolik, že nevím vůbec kde začít. Tak asi tím nejčerstvějším.

Včera mne navštívil Jednička :) tyvole!

Předvčírem mi jen tak poslal svou fotku, vlastně dvě. Na první měl nasazené sluncové brýle, myslela jsem si hee? jebe mu? Na druhé měl ty brýle sundané, chvilku mi trvalo, než mi došlo že to modrofialovozelené jsou monokly :-))) No božánku...

Napsala jsem mu, že jestli mi chce něco říct, nebo se jen tak vykecat, má u mne kdykoliv dveře otevřené, byla jsem zvědavostí skoro šílená.

A včera přišla zpráva že se staví okolo druhé, jestli mám čas. Jasně že se potřeboval vykecat :-)

Takže dorazil, vyhlížela jsem ho z balkónu, šel, brejle jako nějaký italský mafián v americkém filmu, byla jsem fakt napnutá co z něho vyleze. Měla jsem milion nápadů, ale jeho storka přebila všechnu moji fantazii. Takže vám ji teď převyprávím.

Jednička potkal krásnou samičku, zhruba před šesti týdny. Okouzlia ho natolik, že si ji hned během prvního týdne nastěhoval domů.
Ne natrvalo, protože ona není zdejší, má tady příbuzné za kterými dost pravidelně dojíždí. Když tady byla, byla u něj. Povídal jak s ní měl fantastický sex a nemohl se jí nasytit.
Inu proč by ne, žejo. No, jenže ona z něj tahala prachy, tu na nájem ve Stuttgartu, tu dostala nápad, že by potřebovala nové kozy a prostě pořád něco a Jednička bez keců solil.
Pak mu začala povídat, že by chtěla mít na svatbě bílé šaty.
To ho trošku probralo z agónie a začal konečně trochu myslet zase hlavou.
No a tak se stalo, že přestal být tak vstřícný jejím požadavkům a ona začala být trochu agresivní.

Ptám se ho: proboha kdy se ti to stalo? co s tebou tak extra prováděla, že se z tebe stal až takhle *mentálně zakrnělý chlapík ?

Jeho odpověď mě smetla ze židle, prý mu vykládala jak miluje jeho penis :-))


Jako, já znám jeho penis do posledního detailu, takže bych tomu i docela mohla věřit, ale nejsem si úplně jistá, jestli bych to věřila zrovna jí.

No ale dál. Jednička měl nedávno narozeniny, takže při té příležitosti uspořádal párty pro své spolupracovníky. Je tam jedna osoba, s kterou měl kdysi taky nějaké techtle a mechtle, ona tvrdí, že s ním dávno skončila, ale není to tak úplně pravda.

To jsem poznala na vlastní kůži. Když zjistlia že Jednička si začal se mnou, principielně mě začala nesnášet, ačkoli jsem s ní nikdy neměla nejmenší konflikt, ani náznak nepřátelství, nic, byla jsem k ní vždy roztomilá a laskavá, ale ona mě prostě nesnášela.

Takže zpět na párty. Jednička se zmastil jako prase a zavolal k sobě domů, aby ho jeho stávající vílenka přijela vyzvednout, že sám jet nemůže.
Ona nebyla na té párty přítomna, protože nechtěla, protože prý tam nikoho neznala.

Vílenka dorazila a hned ve vchodu se do ní pustila ta jeho dávno bývalá, taky už měla dost naváto, která nesnese aby se okolo Jedničky motala jiná ženská.
Začala jí tam nadávat do kurev a já nevím co a posléze si obě brutálně vjely do vlasů.
Jednička chtěl zasáhnout, ale ta jeho stávající mu napálila přesně mířenou ránu přímo na nos, on upadnul, někdo zavolal policajty že je tam rvačka a tak bylo nakonec hodně veselo.

Jedničkovi se ztratila peněženka, ta se druhý den našla někde na chodníku, samozřejmě prázdná a jeho víla musela zcela náhle neprodleně akutně odjet a už se neukázala.

Přinesl mi dárek, lahev nějaké pálenky, že prý to mám vypít s mým vyvoleným.
Povídal mi tu jeho story, přitom bezděky otevřel tu lahev, přisunula jsem mu panáka, aby to nepil rovnou z flašky, tak ji ze dvou třetin ztrestal.

Byl u mě pět hodin a bylo vidět jak se mu nikam nechce, vlastně to byl takový akt smíření mezi námi.
Při odchodu jsem ho pozorovala z balkónu.
Šel svou elegantní chůzí, trochu se motal, ale bylo vidět jak je odlehčený.

Vážně jsem musela zamáčknout slzu, ale pak jsem si řekla, že karma není zdarma a on si tuhle lekci poctivě vysloužil a šla jsem se vychechtat do polštáře :-)

A jsme pozvaní s mým novým lásečkou na pizzu :-)))

Příště trochu něco o Klausovi a pak už půjdu k jádru pudla :)