•Energetičtí upíři•

19.9.2023 11:35 · 2 100 zhliadnutí Karroli

Já si tady odplivnu své malé zamyšlení nad světem. Všichni někoho takového známe, objevují se snad v každém kolektivu, jsou jako mor a jsou samozřejmě i zde. Řeč je o energetických upírech, tedy konkrétně těch frustrovaných. Kdo jsou a jak je poznáme? Jsou to jedinci, kteří se živí energií druhých lidí. Někdy se řisajou emocionálně a někdy energeticky, velmi často se totiž spoléhají na ostatní, aby získali potřebnou energii pro sebe. Mohou to být lidé, kteří si neustále stěžují, kritizují, snažící se manipulovat nebo se stále snaží být ve středu pozornosti.

Je důležité si uvědomit, že termín "energetický upír" je spíše metafora a ne zdravotní diagnóza. Zdravotní diagnóza je další věc, kterou se strašně rádi tito lidé ohánějí. Strašně rádi upozorňují na své zdravotní problémy, které mnohdy ani nemají. Ještě radši se ohání svými klinickými depresemi a přitom zobou neurol předepsaný od obvoďáka.

Je jedno čím obtěžují, někdy to je proatě jen velké břicho nebo špatná pleť, jindy šikana před čtyřiceti lety, pak zase neschopný partner, špatný mrdák, nedostatek přátel, málo peněz. Mají talent vás neustále přesvědčovat, že prostě oni jsou to největší neštěstí na světě.

Vzhledem k tomu, že jsme jejich živná půda my, tak se sama sebe (ale i vás) ptám proč vůbec existují? Proč je živíme? Proč jim věnujeme pozornost? Proč je v tom podporujeme? Proč pořád dokola věnujeme svůj čas na jejich neexistující sračky? Proč?

Pokud máte pocit, že se s někým takovým dostáváte do kontaktu- utečte! Je důležité se naučit nastavit hranice a chránit svou vlastní vitalitu. Nikdy vám nic dobrého nedají a je potřeba myslet na sebe a nastavovat zrcadlo ať si klidně puknou.

U ženských pozoruji jeden společný rys- když si najdou konečně super chlapa, který je dobře vyšuká, tak na chvíli dají pokoj, ale běda jak se ten fantastický mrdák nechová dle jejich představ, to se zase můžou posrat a vrací se do svých zajetých kolejí.

Víte, všichni máme svoje problémy, všichni. Ale ně každý má potřebu je křičet do světa a obtěžovat tím ostatní. Taky ruku na srdce, zajímá to upřímně někoho?