Anální hrátky

24.9.2023 16:36 · 955 zhliadnutí hkudlacek

Asi před třemi roky jsem si vyzkoušel pocit při zavádění různých předmětů do prdelky, chcete-li análu.
Začínal jsem prsty, pak zkoušel tuby od deodorantů, taky červený robertek jsem měl, zjistil jsem, že je to vynikající rozkoš při tom zavádění.
Další posun v této praktice jsem učinil, když jsem si koupil velký anální kolík 7,5cm v průměru, nedočkavý, nadržený ho rozbalil a musel hned vyzkoušet,namazal řádně gelem a dosedal tak dlouho, až do mě celý zajel. To bylo asi po třech dnech trénování. Vždy mi při tom z penisu vytékala mazací tekutina, byl to nádherný rajc! Samozřejmě jsem bojoval dál a trénoval roztahování mého konečníku(svěrače), až jsem koupil velký kolík 10cm průměr. Na něm jsem trénoval asi 2 měsíce, i jeho jsem pokořil. Bylo to rozkošné, zároveň bolestivé, ale ten pocit stál za to!!
Pak mi taky jeden kamarád půjčil svůj umělý ocas 30x6cm, s tím, že ho dá jen do půlky a pak to bolí.Já se ho ujal a začal trénovat do hloubky, ale jak jsem zajel dále, bolelo to jako čert. Zprvu jsem se bál abych si neublížil, ale touha byla silnější, naučil jsem se uvolnit maximálně a po čase skutečně do mě celý zajel tak, že jsem se půlkami dotýkal jeho varlat. Dnes ho zvládám pomalu, opatrně, ale nesmlouvavě na něm sedím celou vahou a pojmu i jeho varlata, čili sedím půlkami na zemi. Je to pocit pro bohy, z penisu zas vytéká maz a moč jak tlačím a uvolňuji se, sténám rozkoší.
Poslední záměr byl koupit si kolík o průměru12cm, trénoval jsem asi 3 měsíce, ale to bylo na mou hubenou postavu moc, navíc se mi stávalo, že ztrácím trochu stolici např. při sportu, námaze, tak jsem přestal ho používat. Dnes si občas zařádím s tím půjčeným 30x6, ten mi vyhovuje.