jak jsem si pořídil piercing

25.9.2023 05:24 · 480 zhliadnutí hkudlacek


Tak musím říci, že jsem na starší kolena začal toužit po piercingu zvaném princ Albert.Poprvé mi ho píchl ve studiu jeden hoch, bylo to v den, kdy jsem se vracel z nemocnice z koloskopie, kterou mi ten den prováděli. Byl jsem z toho vzrušený, a tak jsem si nechal píchnout základní šperk do ocasu.
Za nějaký čas jsem dírku roztahoval asi na 2,5mm, pak jsem ho nenosil asi 14 dní, a dírka mi zarostla.Po 3 letech jsem začal znovu uvažovat, rozhodl jsem se podstoupit znovu propich ve studiu za 900Kč, to píchala žena, zdravotní sestra,bylo to vzrušující a uměla to výborně, neměl jsem ani modřinu! Bylo to 2.prosince 2021.Byl jsem důslednější, pomalu jsem roztahoval dírku, postupně nosil kroužy i podkovy ve velikostech 2,5mm,3mm,4mm,5mm,6mm,7mm,8mm.
8mm jsem dokázal poprvé protáhnout už 2.3.2022! Myslím, že to byla docela rychlost roztahování, když normálně doporučují 1 měsíc pupauzu pro další větší průměr.Samozřejmě jsem šel do bolesti, bylo to pro mě hodně vzrušující. Člověk ale rád posouvá hranice, a tak jsem trénoval roztahování dále, až jsem jednoho dne provlékl přes žalud kroužek 10mm s velkou radostí!
Dnes si občas hraju s 10kou tak, že se snažím ho protočit kolem dokola, není to sranda, kulička má průměr 12mm. Zatím to nedokážu, věřím, že časem to půjde.
Nosím ho dost často, mám rád pocit dráždění, když ho zavádím, topoří se penis, kolikrát jsem musel onanovat až do výstřiku.S odtokem semene nemám problém, protože po operaci prostaty od r.2018 ejakuluji jen do močového měchýře, takže jsem v klidu.Rád nasazuji kroužek před spaním, pohoním a nechám to do rána, někdy ho nosím několik dní v kuse, dělá mi to dobře.
Prostě tuto praktiku doporučuji všem a mějte se eroticky. ahoj Honza