Označkovanej

28.9.2023 13:24 · 452 zhliadnutí JohnnyMnemonic

Ačkoliv je to tu poslední dobu plný piss blogů, tak ne, nebyl jsem občůranej, bohužel.. Ale pročůranej blog mám taky v hlavě.. Tohle bude o jiným značkování, i když by se dalo taky přirovnat k jakému si občůrávání patníčku.. Tak co? Už někdo z ctěnejch přítomnejch ví?

Dnes ráno jsem vstal hezky na sedmičku, dal jsem si sprchu, vyčistil zuby, oblíknul legínky, obul střevíce, zapnul blůzku..

Ne-kurva! Nejsem tranzistor, jsem jen poloviční cyklobuzna, pumpičkář, chcete-li drátěná veš.. No nahrkal jsem kolo do vozu a hrnul jsem se směrem Mělník.. Udělal jsem si svůj okruh po Kokořínsku, dnes pohodových 39km a jeden pád, protože se mi nevycvakla tretra.. Už během pádu jsem jí častoval slovy kunda a dojebaná.. Jak něžné, že? Pohotově ke mě přiskočil pán a prý jestli jsem v pohodě (odezíral jsem ze rtů a doufám, že mi neříkal, ty čůráku blbej, dobře ti tak, protože jsem slyšel velkou piču.. Ve sluchátcích mi totiž hrála naplno německá rubačka.. Kdyby někdo chtěl, tak Panzerband & billiges crack remix).. Jasně, že jsem! (Kdyby tak přiskočila tvoje cérka, pomyslel jsem si) Na tohle prostě člověk musí bejt připravenej, protože se to stává.. Naštěstí je to můj druhej pád letos a to mám najeto téměř 3000km, takže dobrý.. Čas od času je to tedy nějakej ten odřenej loket, kolínko, holeň naražená od nášlapu.. Celkově jsem dost neopatrnej a zraněním jdu naproti, takže samá značka, ale to pořád nejsem u jádra dnešního pudla!

Když jsem se vracel domů, zastavil jsem se ještě u máti a že si dám kafe.. Sedim, máti do mě hustí takový ty klasický řeči jako pokaždý. Už je to starší člověk a začíná mít svůj svět a najednou vyhrkne: Ty máš na krku cucflek! To ti je patnáct? No jooo, včera jsem si byl zamrdat a u toho mrdání jsem si říkal, že se na mě ta potvůrka trochu víč přicucla, ale v tu chvíli jsem si řikal, jen saj ty rajdo! Každopádně jsem máti řekl, ať mi nezávidí, protože evidentně chtěla, abych se styděl..

A víte co? Je mi to fuk! Nevím proč z něčeho takovýho lidi dělaj haló, nemyslím si, že je to něco, za co bych se měl stydět! Navíc mi to bylo velmi příjemný, když ten cucflek vznikal, takže sere pes!

Jak cucflek vnímáte vy? Taky ho berete jako jistý stigma a snažíte se ho zakrývat, když už se poštěstí?

Já si ho hrdě na krku odnosím až do zmizení.. A proč si přijdu jako označkovanej? Noo.. Zkuste se spustit s někým jiným s cucflekem na krku!