Prchání z místa činu!

1.10.2023 14:30 · 1 366 zhliadnutí JohnnyMnemonic

Tma, téměř půlnoc já jedoucí ve svém voze, polo košili potřísněnou spermatem a červenou, ano prchám a nikde se nezastavuji, aby to nedopadlo blbě..

Jak jsem se do týhle šlamastiky dostal?

Snadno!

Píšu zprávu milence: rozdáme si to večer?

Ahoj, jasně!

Dohoda byla rychlá, přijízďím po tom, co uspí děcka, čeká na mě ve spodním prádle a župánku.. Sedám si k ní, líbám jí, hladím po stehně v tom se odtáhnu, chtím jí za kotníky, přitáhnu ji za ně k sobě, ulehám k jejímu mokrýmu klínu, kterej začnu ochutnávat hned po tom, co odtáhnu korálky.. Nevydržím dlouho, sedám si, vytahuju pana utěšitele, kterýho hned bere do ruky a začíná kouřit.. Já si neohrabane rozepínám pásek, stahuju kalhoty, pak rychle trenky, abych jí u toho moc nerušil.. Zvedá se, lehám si, nasedá na mě a začíná rodeo! Cítím, jak žaludem rubu její čípek.. Ona u toho vydává rúzný zvuky a sousloví jako napřiklad ,,Ty píšťalo! Jo! Mrdej mě! Jeden orgasmus, druhej orgasmus, třetí.. Začíná být vyřízená a neskutečně mokrá, asi mi to teče po koulích.. Divný, zrovna ona stříkat neumí.. Chci si tě vzít ze zadu ty rajdo! Vyskoč!

A v tom to přišlo!

Šok!

Byly jsme kompletně od jahodový šťávy..

Jojo, tetka dorazila o chvilku dřív.. Říkal jsem si, že cejtim železo a že to tak nějak lepí, ale v té skoro tmě jsem nic neviděl, neřešil a raději se soustředil, abych jí rubal v tom správným rytmu..

Říkám jí, že by mě mohla dokouřit.. No.. Neklaplo to, ještě holt není vycvičená, ale počítá se, že mi ho vyhonila, jen jsem si u toho bohužel postřikal celý polo tričko..

Takže jahody na triku společně s mrdkou, půlnoc.. No.. Nevim jak by dopadla silniční kontrola..

Tak snad Vás pobavil můj včerejší zážitek a snad i trochu vzrušil..

Červená mě vždycky brala a zpráva typu: ,,lásko, dostala jsem to" byla pro mě vždycky dvakrát radostná.. Zaprvé v tom, že nám to mrdání a stříkáni na vostro funguje a za druhé, že si užijem čuňačinky!

Váš prasák nečistej, Johnny!