Zpověď

13.10.2023 13:32 · 1 775 zhliadnutí nastvanaL

Přijela jsem domů s úplně zamotanou hlavou a nevím jak přestat myslet na věci, které jsem viděla a zažila. napadlo mě se z toho vypsat. Možná se mi díky tomu uleví nebo ne.. Ale ve skrytu duše douvám, že mi to pomůže...

Aktuální situaci v naší zemi asi každý zná... moje práce nestojí za nic, ale jsem strašně ráda, že jí mám a snažím se jí udržet co to jde. Naše vláda dělá věcí, kterým nerozumím, ale soudit je nemohu, protože nevím, jaká je pravdivá situace. Jediné co vím, že všechny ty jejich akce se mě významně dotknou a to pro můj až tak malý rodinný rozpočet nebude pozitivní. Jsem rozvedená, starám se o děti o statek po babičce (i když jsem ho už několikrát chtěla prodat a odejít do paneláku, ale nikdy jsem toho nebyla schopna z důvodu velké citové fixace), ale mám naštěstí kolem sebe božskou rodinu, která mě podporuje a pomáhá.. Ale i tak dlouhodobě mě už taky nebudou schopni podporovat, jelikož mají svoje životy a životní náklady.

Jednoho večera jsem tu byla a nezávazně si psala a povídala si o mých těžkostech. Potkala jsem tu jednoho chlapa, říkejme mu BG, který mi přišel velmi zvláštní, ale celou dobu mě hezky poslouchal a odpovídal.. Nechtěl si psát o žádných prasárnách, ale chtěl vědět vše o mě a velmi trpělivě mě poslouchal. Takhle to trvalo nějakou dobu a já se sem vracela ráda každy den a povídala si s ním. Stal se pro mne takovou dobrou vrbou, která mi pomáhala udržovat myšlení pozitivním směrem.

Jednoho dne přišla velká rána od života, která vše úplně změnila. Přijdu do práce a šéf nám vysvětluje, že firma má velký pokles zakázek a na dobu neurčito budeme všichni doma každé pátky na 60%. Peněz nemám dost na rozdávání a tento pokles příjmu se mi zrovna nehodí, pomalu ale jistě se velkou rychlostí blíží vánoční čas a potřebuji také peníze na brigádníky, kteří mi každý podzim pomáhali s přípravou na zimu. Opět jsem sem přispěchala se z toho vypovídat své vrbě a on poprvé po vyslechnutí přišel s řešením, které se mi i hnusilo, ale otevíralo mi velké možnosti a naděje.

BG je rom (cigán), celou dobu jsem to věděla, ale choval se tak suprově, takže nic z toho jsem neřešila a ignorovala i jeho profilovou a videa. Nabízí mi, že mi pomůže lehce získat všechny příspěvky od státu a i ty, které jsou pro mě nezískatelné a že mi i pomůže na statku a na oplátku požadoval sex dle jeho pravidel a přesného scénáře. Po detailním vysvětlení jsem se vylekala a na několik dní odmlčela. Až když jsem jeden pátek byla zase doma na těch 60% opět jsem sem přišla a on tu byl. Napsala jsem mu zase jestli to myslí vážně a on rovnou odvětil, že ano a rovnou mi vysvětluje kolik peněz mi dokáže zajistit s přídavků, příspěvků, atd. když jsem to celé sečetla, tak jsem z toho byla v šoku. Začala jsem o tom více uvažovat a začala si u něj více zjišťovat informace, jak to myslel, a co ty videa, jestli je to Photoshop nebo jako co..

Vše mi detailně vysvětlil znova, ale bohužel mi i vyvrátil moji mylnou představu o photoshopu.. On byl opravdu tak obdarovaný, nikdy jsem tak velkého neviděla, natož abych ho držela nebo ho měla v sobě.. Celé noci a dny jsem pak o tom co vše mi řekl přemýšlela a řešila v hlavě, jestli je to možný a budu s tím souhlasit. Svěřila jsem se s tím doma a vše vysvětlila, po dlouhé diskuzi přišel souhlas a měla jsem to teda domluvit a se vším souhlasit. Byla jsem v šoku a ještě nějakou dobu přemýšlela, ale když jsme si to společně odsouhlasily, tak jsem mu to řekla, že do toho jdeme.. Vše jsem mu potvrdila a domluvili jsme si termín naší návštěvy.

Přijely jsme k němu do města a na sídliště, kde on bydlí. Měli jsme přijet hned ráno na 7 hodinu ranní a budeme u něj až do druhé dne do dopoledne, takže 1,5 dne nejzvláštnějšího mého dne. Zaparkovala jsem před panelákem a šly jsme ke zvonku a hledaly jeho jméno. Našla jsem ho a zazvonila. Ozval se mužský hlas a ptá se kdo je? představila jsem se on mi sděluje patro a že nechá otevřené dveře od bytu a vzápětí spustí bzučák na hlavní dveře do paneláku. Vyjedeme do požadovaného patra a vidíme otevřené dveře, přesto k nim přijdeme a zaklepu a ptám se, zda jsem správně u pana BG. Slyším, jak hlasitě zvolal jo vejděte a zavřete, koukly jsme se na sebe a vcházíme do bytu. Sundáme si boty a jdeme do haly a najednou se před námi objeví úplně nahý BG. Obě jsme se úplně zarazily a snad přestaly i dýchat a koukáme na jeho penis, který je ještě v klidu a nestojí. To snad není ani možný, tak velkého jsem nikdy neviděla a to byl ještě bez stopaření.. I na fotkách mi najednou přišel menši než v realitě. Přistoupil k nám a začal na nás mluvit a svlékat, pamatuji si pouze jeho hlas, který byl velmi klidný a milý, ale vůbec netuším co říkal. Jakmile nás obě svlékl, tak odešel do obýváku. Probral mě z transu až hlasitý hlas, ať tam přijdeme za nim.

Obě jsme sebou škubly a šly jsme tam. Snídal a seděl na pohovce a koukal na TV, řekl nám, ať si sedneme vedle něj každá z jedné strany. Udělaly jsme to a seděly jsme vedle něj, koukal se na TV, jedl rohlík a pil kávu. Pak z ničeho nic promluvil a zeptal se, jestli taky něco nechceme k jídlu a pití.. Špitla jsem, že bych si dala kávu a ona džus. Řekl nám, ať si tam dojdeme a vezmeme si, co chceme a zase se vrátíme k němu. Hned jsme vstaly a šly tam.. Nalila jsem džus a udělala si kávu, za celou dobu jsme neřekly ani jedno slovo. Přišly jsme zpět a sedly si vedle něj. Oběma nám ta situace byla velmi nepříjemná, sedíme tam úplně nahé a červenáme se snad úplně všude, pokukujeme po sobě a klopíme oči, aby bylo co nejméně vidět, že se mu na něj koukám.

Víc dneska už nejsem emocionálně napsat, tak když mi to pomůže aspoň trochu, budu pokračovat později.