Pokračování

27.10.2023 09:32 · 616 zhliadnutí nastvanaL

Po nějaké době zkusím navázat tam, kde jsem skončila s mým vyprávěním mého zážitku, který stale nejsem schopna úplně jasně a srozumitelně popsat.

Tak jak jsem psala, přinesly jsme si z kuchyně pití a seděly jsme vedle BGho úplně nahé. On sledoval TV a popíjel svoji káva bez jakéhokoliv pohledu na nás. Seděly jsme tam a skoro jsme vůbec nedýchaly a čekaly co přijde.. Celé mi to přišlo jako věčnost a čím dál víc jsem se cítila nervóznější, jelikož jsem si v hlavě tvořila šílené situace, které přecházely ještě do šílenějších představ..

Jakmile si v klidu dopil kávu, vypnul TV a položil svoje ruce na naše stehna.. V tu chvíli se mi úplně zastavil čas, celá jsem úplně zkoprněla, cítila jsem jak se mi rozbušilo srdce, jako by ze mě mělo vylétnout, a polil mě studený pot.. Cítila jsem jak s rukou popojel blíže k tělu a jemně plácl a řekl, ať si stoupneme před nej, ze by si nás rád poradně prohlédl. Vyskočila jsem jako nějaká hračka na pérku a během malé chviličky stojíme obě před ním. Stojím tam, červenám se, zatahuji břicho co to jde a snažím se co nejvíce vypnout hruď. Koukám přímo na něj a úplně cítím jeho pohled, jak nás pozoruje a porovnává.. Já tam stojím v pozoru úplně celá vypnutá se zastřeným břichem jako snad nikdy. Možná takhle jsem stála naposledy v tělocvičně na základce při nástupu. Po nějaké době sledování si stoupl a šel si nás prohlédnout z blízkosti, opět když se ke mě přiblížil, tak se mi zatajil dech.. Koukal a celou dobu se umíval a poté nás obešel a pozoroval nás zezadu.. Jak jsem ho ztratila z dohledu otočila jsem hlavou, ale on mě hned napomenul, ať koukám před sebe.. Slabým hlasem jsem špitla - ano, a otočila hlavu.. Najednou cítím, jak mi přejel rukou přes ramena zleva doprava a já úplně vyjekla..

Uslyšela jsem jeho ušklíbnutí a říká nám, že jsme hezké holky a ať jdeme za ním. Obě jsme poslechly a šly jsme za ním.. Společně jsme odešly z obývacího pokoje přes halu a jdeme do předsíně.. Už jsem si skoro myslela, že nám chce říci, ať se oblečeme a odejdeme a z ničeho nic mi říká - pojď předemnou a já teda přidala na chůzi a během chvilky jsem stala před ním. Říká mi, ať otevřu dveře od záchodu a mě hned hlavou proběhlo, že se snad chce koukat jak čůrám, ale mě se vůbec nechce.. Ale to jsem se hluboce mýlila, jelikož to co přišlo, to jsem v žádném případě vůbec nečekala. Když jsem otevřela dveře a rozsvítila, tak mi hned říká, ať zvednu záchodové prkénko. Vstoupila jsem dovnitř a zvedla to prkénko a on byl hned uvnitř také a říká mi, že se chce vyčůrat a ať mu podržím místo něj. Hlavou mi proběhlo hned jak je to nechutné, ale on zvýšil hlas, ať už ho chytnu, že už nutně potřebuje.. Jeho zvýšeného hlasu jsem se lekla a hned ho chytla a snažila se mířit do záchodovém mísy. V ruce jsem cítila, jak moč prochází penisem ven a to cele mi přišlo strašně nechutné, ponižující, ale popravdě někde v koutu mé mysli i vzrušující a to mě i docela dost děsilo… Po vykonání potřeby říká, ať ho pořádně oklepu, ale nebyl spokojený a říká mi, že to by tu stál ještě hodinu, tak ať poslední kapky vysaju pusou do sebe. Koukám na něj a ptám se - jako opravdu? A on zakývá hlavou a říká jistě….