Maličko romantiky

14.12.2023 12:52 · 698 zhliadnutí -srdcemoje-


Dnešní uspěchaná doba mě často vrací do doby, kdy jsem byla zamilovaná a milována, člověk vidí vše růžově a problém vidí jako nepodstatný.

Je tomu už mnoho let, kdy jsem měla svou první lásku, kdy mě moje láska doopravdy milovala a každý jeho úsměv ve mně dokázal probudit motýlky v podbříšku.

Naše poprvé bylo jako z červené knihovny, Vánoce a bylo kopec sněhu 😉.

Vytratili jsme se ven a užívali si sněhu. V té době jsem měla odvahu mít minisukni (dnes už jen tepláky 😀) a byla jsem za chvíli komplet od sněhu, na vlasech zmrzlý sníh.

Šli jsme k nim domů, celý barák byl prázdný, zatopil v krbu, který už v té době měli, pustil hudbu, zapálil svíčku ♥️.

Udělal mi můj první svařák, za chvíli mě zahrál, dlouho jsme si povídali, mé mokré oblečení moc neschlo, půjčil mi své tričko a tím se rozjel můj sexuální život.

Pohladil mé pevné trojky prsa, jemně je kousal, políbil mě na rty, měla jsem pocit, že mě sní láskou, jak mi kradl dech u polibků. Hodně se ke mně tulil a já ucítila, že změnil své proporce a jeho ocásek byl značně větší, aspoň se mi to v té době zdálo, časem jsem došla na to, že 18 cm je takový standard 😘.

Jak mě líbal a třel se o mě, měla jsem pocit, že vyskočím z kůže, takový pocit jsem nikdy nezažila a chtěla jsem, aby trval navěky 😉.

Vložil mi ocáska do úst a naváděl mě, co mám dělat, jeho slast nenechala na sebe dlouho čekat a má pusa byla plná semene, kupodivu mi to nevadilo. Olízla jsem mu slastně ocáska, který se moc ani nezmenšoval, spíše naopak, nabíral na síle. Odlesk ohně z krbu v jeho očích vykouzlili dva hladové rarachy 🙃.

On se uklidnil, ocásek mu stále stál a věnoval se mě, polibky na pupík (dnes už je to galuska 😀), poprvé, jsem ucítila jazyk v mé kundičce, už vím, jaké je to mít křídla a uletět slastí ♥️.

Jeho prsty zajeli do mé kundičky a pomalu jí připravoval k tomu, že už nebudu panna. Jeho pohled hořel touhou a poprvé zasunul…au, co to, tohle bolelo, ale on nepřestával, zajížděl do kundičky stále hlouběji a pak dost divoce přirážel.

Mé tělo plné slasti bylo jako oheň, kousal mě do krku a nepřestával přirážet, neskutečná jízda, přála jsem si, aby to nikdy neskončilo.

Ten večer byl neskutečný a žije v mých vzpomínkách dodnes a tam i zůstane, jako jedna z těch hezkých chvil v mém životě.

V tu noc jsme byli spolu opakovaně, byl tak něžný.

Byli to krásné 3 roky, spousta s ním bylo poprvé, rád se sázel a měl radost, když jsem prohrála, ono vlastně nezáviselo, zda jsem vyhrála nebo prohrála, pokaždé to skočilo sexem, občas to byl hladový sex, nebo rychlovka, pak zas hodiny něhy a šukali/milovali jsme snad všude, kde to jenom šlo😘.

Osud naše cesty rozdělil, ale když je ve městě, kde bydlím, dáme večeři, ale už ne sex, víme, že by se tohle nedalo zastavit a on má svou rodinu, toto nemohu ohrozit.

Takhle mi zůstali vzpomínky, občas i motýlci v lůně a občas se ptám, zda ještě je pro mě někde nějaký chlap. S láskou už nepočítám, to je dnes přepych.

Tady jsem se setkala s hodně muži, hodně fiaska a omylů, ano jsem bacule, mé tělo není tělo jako před 30 léty, ale i tento fakt mi aktuálně dovolí si vybírat. Ten koho bych chtěla já, tam to nejde a naopak.

Tohle je život 👍