Placené společnice,prostitutky

28.12.2023 17:47 · 715 zhliadnutí Chlop_17

Placené společnice, prostitutky nebo i ženy na okraji společnosti.

Jaké jsou mé zkušenosti se společnicemi, placenými službami nebo zkusím i jiný úhel pohledu "sociálními pracovnicemi na okraji společnosti"?. Vše je otázka zkušeností a také různých typů žen.

Uvedu jednu citaci: ,,V České republice neexistují žádné zákony zabývající se poskytováním placených sexuálních služeb. Prostituce tedy není protiprávní a ženy, věnující se nejstaršímu řemeslu, nemají v podstatě žádné povinnosti či omezení.
Citáty a lidová pořekadla mám rád, je v nich lidská moudrost.

Jsem samostatný, inteligentní, bla bla bla... to mám uvedené na profilech. Takže jinak. Jsem sám, dalo by se říct "vlk samotář", jsem manuálně pracující, de facto workoholik. Na normální navazování známostí nějak za poslední čtyři roky nezbyl čas. Takže jsem si zvolil i jiný způsob sexu, a to domluvit se na společnosti (placené). Můj názor je, že pokud je domluva oboustranně prospěšná nejen v sexu, a hlavně dobrovolná, je vše v pořádku. Někteří mě můžete soudit, mít jiný názor - beru to. Tisíc lidí, tisíc chutí, tisíc osudů a tisíc příběhů. Já jsem sám, bez přítelkyně, sem tam se i nějaká známost vyskytne, ale můj názor je, že nikoho nepodvádím a nemám výčitky svědomí.

Proč to dělám? Myslím tím proč je hledám... no, důvodů mám několik.
První - přibližně šest let zpátky jsem jedné ženě zlomil srdce. Řekl jsem jí po třech dnech úžasného sexu, že tohle douhodobě fungovat nebude. Pro mě osobně to byl strašný pocit. To, co jsem v tu chvíli cítil, vnímal a viděl v jejích očích... cítil jsem prostě její bolest. Já osobně jsem měl zlomené srdce dvakrát, a to byla bývalá manželka a poté po rozvodu bývalá přítelkyně.
Druhý důvod - jsem Chlap (Chlop) a i když je mi přes padesát, moje tělo i mysl sex chtějí. Určitě se nechci chovat jako člověk kterému tzv. "bije semeno na mozek".
Třetí důvod je ten, že měsíčně někdy pracuji i 250 hodin. Pak jsem samozřejmě i podrážděný, někdy nasraný a sex je pro mě "ventil" jak vypustit a uvolnit tělo a mysl. Poté vzniká rovnováha. Sex má šestnáct blahodárných účinků na lidské tělo a psychiku.
Čtvrtý důvod - jsem abstinující alkoholik už deset let. V mozku člověka se při sexu aktivují stejná centra mozku jako při požití alkoholu nebo návykových látek. Já osobně považuji sex za zdravější než alkohol.
Pátý důvod - plním si své erotické sny a občas o tom napíšu i povídku.
Šestý důvod - HSP Syndrom, tedy přecitlivělost a hyperempatie. Prostě potřebuji lidský dotek, pohlazení... oboustranně. Někdy si rád užívám jen masáž, někdy tantru.

Do toho všeho jsem ještě úchyl, BDSM pozitivní. 60% dominance, zbytek je experimentátor a vanilla (romantik). Jsem trochu jiný, zvláštní typ osobnosti, strážce a ochránce. Mám rád BDSM hrátky, shibari, bondage, pouta, šátky, smyslovou deprivaci ("mučení" žen orgasmy) a spoustu dalších věcí.
Máte v tom hokej? Taky jsem měl, ale postupně jsem si spoustu věcí odzkoušel a zjistil co mám rád a co ne . Vím co chci a co ne.
Senzitivita nemusí nutně znamenat submisivitu. De facto i zvíře + vanilla (romantik s ďáblem v těle). Mám rád něhu, ale i živočišný sex, někdy i tvrdší, záleží na ženském protějšku, co se líbí a co ne.

Jsou různé typy placených společnic.
Jedny to dělají pro peníze, neboli kabelky Louis Vuitton. Jednou mi jedna řekla, že za měsíc si je schopna vydělat 120 000,-.
Jiné to dělají pro to, že chtějí nové vlasy, prsa, zuby apod.
Jiné kvůli tomu, že zůstaly na "dně" a přejí si srovnat dluhy.
Jiné protože zůstaly samy s dítětem a chtějí, mají potřebu, mu zajistit co nejlepší budoucnost.
Jiné to mají jako přivýdělek, mají sex rády.
Jiné pro to, že je dočasná životní situace dohnala k něčemu takovému.
Jiné pro to, aby si ventilovaly svůj vztek na mužích (Pro forma domina).
Jiné proto, aby uspokojily svůj hlad po životě a jiné k tomu, aby uspokojily svou potřebu po alkoholu nebo drogách.

Jsou to někdy i různé kombinace. Tisíc lidí, tisíc typů, ale skoro všechny mají svou hrdost a své klienty.

Jednu povídku napíšu příště "Pornoherečka a mýty o BDSM". Potkal jsem jich dost. A mám toho dost. Dnes je 24.12. - Štědrý den, a tak tu napíšu o čtyřech z nich . Naty, Erika, Simona a... jméno si nepamatuji jen ten příběh.

Začnu s Naty - před rokem a nějakým tím měsícem jsme si napsali tady na Amících v sekci erotické služby. Dali jsme si rande, myslím tím doslova, v tu chvíli se nejednalo o placenou společnost. Vyměnili si čísla, napsali si, potkali se, dali kafe a pak jsem zažil v autě docela slušnou "fajku" (kouření). Sice ne do konce, ale na začátek to nebylo špatný. Psali jsme si dál, myslím už na mobilu. Pak mi napsala, že nemá na nájem, a tak jsem jí poslal okolo tří tisíc na účet. Snažil jsem se s ní domluvit si další setkání, bez výsledku. Několikrát to vypadalo, že se konečně sejdeme a pak nic. Nemám rád nesplněné sliby. Napsal jsem jí , že mě dobře oholila o peníze a na oplátku nic. Urazila se, že takhle vypadá jako kurva zkurvená. Dost jsem se nasral. Zvažoval jsem i jiné možnosti, myslím v mé hlavě. Nic z toho jsem ale neudělal. Nastal v mém nitru zlom. Nebudu se chovat jako svině, jako VDD. Řekl jsem si kašlat na peníze.

Erika - když jsem byl nadržený a zklamaný, zavolal jsem jiné profesionálce. Domluvili jsme se, sešli a byl jsem spokojený. Pokecali jsme a pár věcí mi o sobě i řekla. Napsal jsem ji znovu, že se chci sejít a ona mi řekla, že je úplně v piči, že tři dny pořádně nejedla, měla horečky, má ránu na noze, ale že je jí už lépe. Dojel jsem za ní a donesl jí cíga a jídlo. Vypadala fakt otřesně. Chtěla inzerovat a vydělat peníze, potřebovala doplatit nájem. Dal jsem jí dva tisíce osm set a řekl jí, že to nechci nazpátek, byly Vánoce 2022. Koukli jsme na nějaký film, udělali si hezký večer bez sexu . Její rána na noze byla strašná, ale jak sama řekla, měla s tím velké zkušenosti, protože už v minulosti měla úraz na motorce. Rány se ji špatně hojily,a tak se doléčila sama. Vzpomněl jsem si, že mám takovou jednu nezahojenou ránu vzadu na levém rameni po tukové bulce. Koukla se na to, vyškrábla mi ze vnitřku zbytek tukové bulky, ránu mi vyčistila a zalepila. Fakt v tom byla dobrá. Pak jsem se zeptal proč dělá takovou práci, ptám se na to dost často. Řekla mi, že nemá jinou možnost. Předtím dělala v jednom z nejlepších pražských erotických klubů. Chodila tam jen smetánka. Přišel covid, její věk a podobně. Snažila se doplatit své dluhy na zdravotce, sociálce, ale takovou částku neměla, aby se z toho dostala. Dluhová past. Penále ti sice odpustí, ale dluh ne. Práce, kterou dělala ji nebavila, už z ní byla znechucená, hledala cestu ven, ale neuměla ji najít. Holt chyby minulosti. Když se vám daří vydělat peníze, ale jste prostitutka a odvody neplatíte nebo děláte v erotickém salonu a nezaplatí odvody za vás. Past, jak ďábel. Potkali jsme se ještě jednou, pomohl jsem jí natřít jeden pokoj v domě kde bydlela. Dělala tam totiž i správcovou, aby sehnala jednopokojový byt za 15 000,-. Popřáli si pěkný nový rok a od té doby se neviděli, nepotkali. Je to už rok. Prostě byly Vánoce, dobrý skutek bez nároku na odměnu nebo jen moje vnitřní potřeba (HSP Syndrom). potřeba a ochota i pomáhat druhým. Je to jedno, dobrý pocit zůstal ve mně, peníze nejsou všechno.

Simona - inzerovala v sekci erotické služby na jaře tohoto roku. Komunikaci si pro jistotu nechávám, popřípadě zálohuji. Jistota je jistota. Inzerovala masáže a klasický sex. Měl sem chuť na masáž a tak jsme se domluvili. Měla úžasně submisivní, sexy hlas a masáž i zakončení byly výborné. Byl jsem spokojený. Sešli jsme se znovu... znovu spokojený. A pak... neměla na zaplacení hotelu (hostelu). Poslal jsem jí peníze na účet, že jí je půjčím. Poté nastal problém s vracením. Navrhl jsem jí tedy půjčku si odpracovat, souhlasila, sešli jsme se a hodně i mluvili. Dojela do Prahy i s dcerou, měli slíbené bydlení, ale to nevyšlo. Snažila se sehnat nový a zároveň vydělat nějaké peníze na akontaci. Bydleli mezitím po hostelech, každý týden se museli na jeden dva dny odstěhovat na jiný a pak znovu od začátku. Dcera chodila do školy a ona dělala masáže. Nesoudím ji. Do Prahy dojela proto, aby její dcera mohla chodit na sřední školu, kterou si vybere a kde bude štastná. Matka roku nebo člověk, který je ochoten pro své dítě udělat cokoliv? Pro mě určitě to druhé. Na zbytek peněz jsem se vysral. Sem tam ji napíšu jak se má.

Neznámá (??)- jména jsou moje slabina. Bylo léto letošního roku. Inzerovala v sekci erotické služby, noc za 4 000,-. Zjevně byla zoufalá, vzhledem k jejímu věku a postavě, tipl bych minimálně poloviční cenu. Přemohla mě zvědavost. Domluvili jsme se a šel na adresu, kterou mi poslala. Hned mi řekla, že potřebuje do lékárny, protože má ránu na noze a nedaří se jí ji vyléčit. První cesta vedla tedy do lékárny, dal jsem jí tisícovku a ona si šla koupit černou mast, gázu a náplast. Pak jsme se stavili na benzínce, zbytek peněz poslala (vložila) kámošce na účet, aby měly na nájem. Měla i běžné zaměstnání. Přišli jsme ke mně, ošetřila si ránu a zeptala se, jestli ji dám chvíli čas, řekl jsem že ano. Byl jsem "trochu" v šoku, podruhé za tři čtvrtě roku podobná rána nad kotníkem. Žeby od jehly? Řekla něco o tom, že už v léčebně byla. No... hlava mi šla kolem. Pak mi řekla, že ji píše spolubydlící, že její pes doma vyvádí, a tak mě požádala, jestli bychom nemohli zajet k ní domů, vyvenčit psa, a pak zpátky ke mě domů. Okay, řekl jsem. Já jsem byl holt ostražitý... narkomanka, tak to v žádném případě a ještě k tomu otevřená rána na noze, dobře jí evidentně nebylo. Odvezl jsem ji nazpátek, vyvenčila psa, šla do večerky něco koupit spolubydlící a už se nevrátila. Napsala mi, že nemůže a ať ji pošlu číslo účtu a peníze mi vrátí zpět. Nechtěl jsem, měl jsem v tu chvíli divný pocit a ty peníze potřebovala, ať už na nájem nebo na léky. Ozval jsem se ji za týden, už ji bylo líp, ale byla drzá jako štěnice. Na peníze jsem se vykašlal, za tohle mi to určitě nestojí.

Řekl jsem si dost. To že jsem naivní a ještě k tomu i ochotný pomoci, okay, moje hloupost, ale nikdo se ze mě "dojnou krávu" na peníze dělat nebude.

Naty (opět) - někdy letos v létě jsem ji viděl inzerovat v sekci erotické služby. Napsal jsem jí a navrhl ji smazat dluh za protislužbu. Souhlasila s tím, že něco i potřebuje, klienti nejsou. Domluvili jsme se a sešli se. Kouřit umí fantasticky, a ještě když je přede mnou na kolenou, super. Klasický sex a ani BDSM jsem s ní nikdy neměl. Kouření "fajka" mi stačilo. Hlavně jsem byl zvědavý proč se mi předtím neozvala. Měla problémy v práci, dělala služby, chce totiž nové vlasy i nové prsa. Měla problémy i s pronájmem, jedno druhé dohromady a zákazníci nebyli. Domluví se a nedojdou, tahají jí za nos…
Několikrát se mi ozvala, že je na tom špatně, opakovaně jsem ji poslal menší obnos peněz na jídlo a cigarety. Nakonec jsme se domluvili na doprovod na jednu akci v říjnu. Neozvala se a na akci jsem šel sám. Pak jsem ji viděl inzerovat znovu. Napsal jsem jí, co s ní je a odpověď mě šokovala. Skončila na ulici, bez notebooku, telefonu apod. Šel jsem za ní. Byla v herně, kde dělala obsluhu. Předtím i teď se snažila vydělat nějaké peníze, aby ji šéf sebral nazpátek, protože se v minulosti stalo, že jí v kase chyběly peníze a na kamerovém záznamu nikdo nebyl, tak ten dluh byl její. Na chvíli ji půjčili notebook, aby něco vydělala.
Byl poslední říjnový den, vzal sem jí k sobě domů. V koupelně strávila snad tři čtvrtě hodiny a já ji mezitím udělal kafe. Chvíli trvalo než začala normálně a smysluplně komunikovat a řekla mi to, co teď píšu tady. Okay, dal jsem jí svůj náhradní telefon, starší model IPhonu, nějaké peníze na cigarety a jídlo a nakonec ji odvezl zpět. Od té doby až doteď, myslím do Vánoc mi psala párkrát. Žádala mě o pomoc, peníze na jídlo a cigarety. Dvakrát jsem jí je poslal a taky jsem jí jasně napsal, že za to nic nechci. Chuďatko .

Jak jsem řekl 31.10., už se nesetkáme za účelem sexuální protislužby, pomalu , ale jistě končím s placenými společnicemi. Rozhodl jsem se trochu změnit svůj sexuální život. Důvodů mám hned několik. Když jsem si to sečetl tak to byla nenávratná pomoc přes 15.000,- od listopadu 2022. To, že jsem sám párkrát přistoupil a také dobrovolně dal někomu svoje peníze za účelem mu pomoci hned neznamená, že když podám prst, vezmou si celou ruku. Všechno má své hranice. Jeden z hlavních je, že ačkoliv mohla být moje pomoc myšlena dobře, částečně se to otočilo proti mě. Jeden můj bývalý kamarád (VDD) se mě pokusil finančně "podojit". Řekl jsem dost. Jak to mezi kamarády (myslím tím dvěma dominatními muži) bývá, sem tam si u osobních rozhovorech zavzpomínáte, vyměníte zkušenosti, pokecáte. Nebudu teď psát detaily, to je jiný příběh, tak možná někdy v budoucnu.

Také jsem si uvědomil, že tenhle způsob mé pomoci není až tak správný. Proto od Nového roku raději přispěji přímo na účet organizacím, které se o placené společnice (prostitutky) starají i formou bezplatné pomoci (Primáky apod.). Mají s tím větší zkušenosti než já a umí lépe odhadnout situaci než já. To, že mi v minulosti pomohli i cizí lidé když jsem šel na první protialkoholické léčení nebo když jsem zůstal tady v Čechách, chvíli bez práce, a já mám snahu i genetickou potřebu (HSP) svůj dluh "spálit", ze mě ještě nutně nedělá "dojnou krávu" a ovci ve stádu.
To že můj fyzický vzhled i můj hlas ze mě dělá přirozeně dominantního muže a já ve snaze uchránit sám sebe před "pijavicemi" (za komunismu jsme tomu říkali příživník) jsem své i dobré srdce neukazoval a nemluvil o tom, to byla moje chyba. Jo mám v sobě srdce i něhu, ne jen dominanci. Jsem úchyl (už to není psychiatrická diagnóza), jsem na to hrdý, rád si hraju, rád si život užívám, rád si plním své sny.
Jsem chlap, své chyby umím uznat a někdy i na druhý pokus zvolit správné řešení.

Dnes je štědrý den 24.12.2023, každý dobrý skutek se počítá, jen ho je potřeba udělat správně.