•PF 2024•

31.12.2023 05:11 · 1 127 zhliadnutí Karroli

Chtěla bych vám všem popřát všechno nejlepší do nového roku. Hlavně zdraví, protože jak nejde o život, jde o hovno a nějaké to štěstí, aby se dařilo a úsměv, protože s tím jde všechno lépe.

A pak taky nějaké to šukání, ale ne jen tak ledajaké. Přála bych vám takové to šukání, kde nejde jen o zásun a nějaké to tření, ale takové to kdy každý centimetr vašeho těla touží po tom druhém a prožíváte extázi už jen pro ten okamžik, že jste spolu právě teď a tady. Když to spolu děláte tak jako by to bylo poprvé a zárove%n jako by to mělo být naposled. Když víte, že v tuto chvíli neexistuje nic jiného než vy dva a umíte se jeden druhému zcela odevzdat, protože víte, že všechno co přijde bude to nejlepší. Když víte, že ten orgasmus, který společně prožijete rezonuje každou buňkou ve vašich tělech. Jo, tak přesně tohle vám přeji.

Také bych vám chtěla poděkovat za všechen ten čas, který jsem tady s vámi strávila, prokrastinuji tady s vámi ráda. A děkuji každému, kterého jsem mohla poznat osobně. Mám vás ráda. ❤️

Ještě jednou všechno nejlepší do nového roku!🥂💥

PS: Dáváte si předsevzetí?