Statistika nuda je

31.12.2023 13:57 · 1 197 zhliadnutí mr-curious

Dost často se tu setkávám s inzeráty typu:

Hledám muže z Prahy ve věku 25-40 na pravidelné schůzky bez narušení soukromí. Pořádného chlapa - výška: 185cm a víc, mužství 20cm+.

Nejspíš vám na tom nepřijde nic zvláštního, ale jaká je šance, že autorka inzerátu svého vysněného samce najde? Pojďme si to vypočítat.

Mužských profilů v daném věkovém rozmezí z Prahy je na Amatérech ve chvíli psaní tohoto textu 26 348 (profilů s fotkou je pouze 11 531). Aktivních profilů (tzn. profilů na které se někdo přihlásil za poslední měsíc aspoň jednou) bude dramaticky méně. Pro jednoduchost počítejme, že jich je 50%.

PIN (počet ideálních nabíječů) = 13 174

Podle Českého statistického úřadu je průměrná výška u mužů 180cm. Nikde se mi nepodařilo dohledat, jaký je přesný podíl mužů nad 185cm, ale počítejme velkoryse, že takových dlouhánů bude 20%.

PIN = 2 635

Celosvětově je průměrná délka penisu 13.12cm. S průměrnou délkou 15.89cm si češi v mezinárodním srovnání stojí poměrně vysoko. Tady dobré zprávy bohužel končí. Stopořený penis o délce 20cm a víc patří do 99.4 percentilu. To znamená že 994 mužů z 1 000 bude mít penis menší. Útěchou nám všem může být neověřená informace, že průměrná délka penisu se za posledních několik desítek let zvýšila o více než 2cm. Stačí si tedy trochu počkat nebo se poohlédnout v Africe, kde je průměrná délka penisu největší. Na stupni vítězů stojí Kongo, Ghana a Kamerun.

PIN = 16

Z celého osazenstva Amatérů jsme se tedy dostali na 16 potenciálních partnerů.

To jsme ale nezohlednili řadu dalších faktorů.

  • Pokud je důležitá délka penisu, pravděpodobně bude důležitá i jeho šířka.
  • Další fyzické atributy. Vidí si ten muž přes břicho na svojí kládu?
  • Vzájemné sympatie.
  • Schopnost komunikace.
  • Potenciální partner by nejspíš neměl být blb.

No a co když si ten ideální partner inzerátu vůbec nevšimne?

Je to boj, tak hodně štěstí do nadcházejícího roku a to nejen při hledání svého Amatéra.