Oblíbené kurvy

10.1.2024 07:09 · 2 259 zhliadnutí Tiferet

Opět jsem po dlouhé době zavítala mezi povídky, a protože jsem mlsná koza, tak jsem si hned vyhledávala ty oblíbené. Ať už tento měsíc, nebo celkově.
Ne, že by mě to vyloženě šokolovalo, spíš zarazilo a hned mi začala hlavička šrotovat. Ty nejoblíbenější jsou většinou stejného tématu, jak se slečna stala kurvičkou pro několik samců, kteří jí celkem neurvale nakládali, nebo šlapkou mezi kamioňáky, či děvkou pro náhodného kolemjdoucího.

Je pravda, že to téma bude atraktivní právě z toho důvodu, že muži v ní vidí snadnou kořist, která dá všem, nechá si u toho nafackovat a ještě je z toho celá mokrá. Ale já se ptám, to jako vážně?

Z pohledu ženy.
Opravdu jsem celá rozdováděná z toho, že mi tam nějakej zpocenej chlápek rve smradlavý péro, nic o něm nevím, takže jestli to u toho "hravýho" škrcení nevychytá, tak mě možná narve do nějaký popelnice na parkovišti a už mě nikdo nenajde, tak tohle má být zážitek, ze kterého si můžu ždímat kalhotky?

To stejný, že si na mě smlsnou tři cizí borci, kteří si přišli nejen vyprázdnit koule, ale i poštelovat egíčka a udělat si ze mě tu nejšpinavější couru a kurvu, který je potřeba pořádně naložit?
To jako fakt?

A z pohledu muže.
Chci píchat někoho, komu je absolutně jedno komu dá? O kom vím, že to musí jen hrát, protože je blbost, aby se mi líbil každej, kdo si řekne? To fakt takový divadlo stojí zato?

No zoufalí lidé, dělají zoufalé činy.
Jsem si jistá, že většina z vás to má nastavený jinak, ale to číslo lajků, včetně komentářů je minimálně zarážející.

Já neříkám, že jsem nějaká Matka Tereza, taky jsem měla nějaké škobrtnutí v případě úletu na jednu noc, ale vždycky jsem dlouho zvažovala, koho mezi nohy pustím a koho ne. Nejen z pohledu fyzického, mentálního, ochrany zdraví atd., ale i pohledu energetického. Sex nejsou jen bezduché přírazy a střídání poloh, ale i přenos obrovské energie. U orgasmů oddání se plně tomu druhému, včetně upadnutí na pár vteřin někam mimo svou kontrolu a tohle přece nechci sdílet s někým, kdo mi přišel jen ukázat co proto a vůbec nevím co je zač.

Být děvkou je boží, ale jen pro toho, kdo mě vnímá, nikdy by mi neublížil a v lepším případě mě má rád.


PS: jestli mě ještě potká nějaká swingers, kde se ve víru vášně zapomenu, tak jsem si teď pěkně nakakala do pusy. 🙈😅