Balík už na Vás čeká

11.1.2024 09:28 · 775 zhliadnutí Bonobo_Chimp

Dočetl jsem se v mailu, který mi včera dorazil. Mám to kousek a tak jsem se sebral a vyrazil, protože už pár dní čekám na nějaký součástky, co jsem objednával ještě včera.

Dále následovalo: Váš balík už se nemůže dočkat, vyzvedněte si ho v Bálíkovně a adresa na vyzvednutí.. No ani jsem nevěděl, že tam něco takového je a tak jsem vyrazil na průzkum. Příjdu ke dveřím, stažené rolety, nikde nikdo, vevnitř tma, ale co.. Vezmu za kliku, dveře povolí a vejdu. Nikde nikdo, tak si stoupnu k pultu, vytáhnu mobil a chvilku čekám..
No slyším takové těžké oddychování a do toho takové kníkání.. Protože jsem starý prase, tak si řikám.. Někdo čumí na porno a mastí tyč, nebudu rušit a chvilku počkám.. Jako po chvilce přibylo ještě zjevně rytmické tlumené skřípání nějakého nábytku, tak jsem si hlasitě odkašlal a doufal, že to třeba uslyší a něco se změní. No bylo to dost najivní a tak jsem po chvilce ztratitl ohledy a vydal se za zvukem.. Nemusel jsem daleko, hnedle ve vedlejší místnosti jsem uviděl holej zadek a nohy do praku a dvojku, která tam do toho bušila ze všech sil. Tak na to tak chvíli koukám, ti dva jsou v rauši a polohlasem povídám: Nepotřebujete tady s těma balíkama pomoct? Koukám , že to je dřina.
Pohyby ustaly, kníkání taky, borec se otočil a s vyjeveným pohledem a naprosto překvapeným tónem na mě zakřičel: Máme ještě zavřeno! Co tu děláte?
Dost mě to překvapilo a řekl jsem: Asi máte blbě zavřeno, když jsem tady.
Natáhl si kalhoty a já koukal na souložnici, která přes sebe přetáhla kabát, že nebylo vidět kdo to je, ale za to bylo vidět až do kuchyně.
Usmál jsem se, otočil jsem se a šel zpátky k pultu. Po chvilce se obejvil borec a řiká: Máme otevřeno až od 10! Kouknu na hodinky a tam 9:53.. Trošku mě to rozhodilo, tak jsem se zeptal, jestli mám počkat venku, nebo můžu tady, borec zavelel, že klidně tady a začal obíhat prodejnu, aby roztáhl rolety, rozsvítil. Vytáhl jsem si mobil, že mu řeknu heslo, on přinesl balík a já odkráčel.
No samozřejmě se mi v hlavě honilo, kdo to byl? Borce tu znám od vidění, docela sympaťák, ale koho tam klátí v 10 odpoledne - to mě opravdu zajímalo. Tak jsem si opodál stoupl a chvilku počkal. Netrvalo dlouho a já vidím, jak z prodejny cupitá dospělá dcera naší paňsousedky s nasraným výrazem a doslova běží pryč. No tak doufejme, že nepříjdu do řečí :)