O názvosloví nemravných částí

3.3.2024 06:58 · 1 285 zhliadnutí Zmije_jedovata

Mám ráda věci řečené napřímo a pojmenování mých částí těla k tomu patří. O tělech ostatních, ostatně jak jsem zvyklá, trousím pochvalné komenty, pokud není pochválit co, zdvořile mlčím. Nicméně i tady jsem se v textech různého charakteru setkala s názvoslovím, na které jsem mírně řečeno... alergická. Řádky níže vypsané tak prosím berte jen jako věc k pobavení a diskusi pod nimi uvítám, ostatně jako vždy.

“Muži mají penis, ženy vagínu,” proneslo dítě gynekologa ve filmu Policajt ze školky a tak úplně nemělo pravdu, protože to, co na ženě vidíme jako první, když ji svlékneme nebo ona před námi a roztáhne nohy, je vulva. Co ale žena mezi nohama nemá, je mušlička... To jí jako při lízání příložíme ucho k pyskům, abychom slyšeli šumění moře? Svatyňku nechme věřícím, ano, i když vaše žena či partnerka je často svatá celá. Jeskyňku ulovil akorát Štěpán Šafránek a jiní romantičtí speleologové, pukliny řeší na vozovce silničáři zalitím asfaltem a s pipinkou (ona při orgasmu kvoká nebo jí tam sypete zrní?) mi dejte taky svátek. Totéž fifinka, tam čekám, kdy přijde zbytek Čtyřlístku a udělají v Třeskoprskách afterpárty. Vzhledem k tomu, že jsem z vulgárnějších jazykových poměrů, pro mě je to buď píča, kunda, frnda nebo se zavřením obou očí prcina. Když mi přijde zpráva typu: “Ahooj, ukážeš mi pipinku?” tak si říkám, to jsme někde v křoví za školkou a je nám pět?

Pánové, nejásejte, nejste na tom líp. Buď máte ptáka (a tam si můžeme představit škálu od kolibříka po orla bělohlavého), péro (jakože brk nebo plnicí, gelové či kuličkové?), ocas (v tu chvíli si představuji jaký efekt by mělo tření ebonitovou tyčí), místo varlat vám tam hnízdí vejce (od křepelčích po pštrosí, protože dinosauří už miliony let nejsou na krámě), koule (kulečníkové, bowlingové, na petanque nebo hliněnky?), pytel (s pískem, vápnem nebo plný máku?). Když mi někdo řekne: “Chceš vidět mýho čuráka?” si kysele pomyslím: Ne, nemusím, já už ho vidím...

Prsa jsou na druhou stranu věc obou pohlaví, ať už ta vlastní nebo protějšku, protože kozy, cecky, vemena můžou mít muži i ženy. Tam je to na vkusu a nabroušenosti jazyka každého jedince. Ať už svým nemravným částem těla říkáte, jak chcete, je to v pořádku. Co se nelíbí mně, vyhovuje jinému a to udržuje svět v rovnováze. Hlavně si je užívejte, sami i s někým, starejte se o ně a mějte je rádi. Klidně s nimi i mluvte, povzbuzujte je, ony jsou hodné, tyhle orgány, budou taktně mlčet a když budou v dobré kondici a náladě, tak správně dělat svou práci.