To asi abych byl homo ...

12.3.2024 17:51 · 486 zhliadnutí Sakrasticky_DOM

To vám takhle sleduji porno a hledám instruktážní videa pro subinku, v kterých by se naučila masážní techniky penisu u takzvaného oddalování orgasmu v angličtině nazývaného jako edging. Tato sexuální praktika spočívá v dosažení stavu těsně před orgasmem muže a jeho třeba i mnohonásobným prodlužováním.

Jak tak procházím videa přijdou mi moc plytká. Ženy si chlapem moc nehrají, je tam málo dotyků různě po těle, málo dráždění a hraní si s pocity. Jen klasické šmrdolení penisu. Je pár takových videí, kde je nějaký ten dotyk navíc, ale zase je to víc tantra a toho šmrdolení penisu je málo. Pak to hraní se vzrušením až na hranu k orgasmu mi připadá že si ty ženy nevychutnávají a vypadá to, že i tak to chtějí mít už za sebou. Navíc jsou s úchopem penisu na tom většinou špatně a drží to jak prase kost. Ze všeho asi nejlepší se mi zdá technika u domin, které jakoby intuitivně věděly jak svého subíka správně držet. Ale ty si zase s tělem nehrají takřka vůbec. A oddalovaní je u nich spíše mučení s vysmíváním než ta cesta na hranu a dlouhatánská rozkoš.

Achjo, jsem vám z toho takový rozmrzelý, že nejde najít nějaký ideál. Celkově se mi zdá, že je stejně nějak málo alespoň průměrných videí masáží penisu a edgingu než bych si představoval.


Až najednou po delším prohledávání jsem našel moc hezké hraní a mučení s velkou rozkoší u mužského subíka. Bohužel pro mě následovalo zklamání s trochou heteroznechucení, když jsem zjistil že to vše prováděla chlapská ruka. No, sice mě to trochu zchladilo, ale protože mi šlo o instruktáž, tak jsem hledal dál a mrkl i na jiná videa od toho samého tvůrce.

Dokonalá práce s penisem, umí ho uchopit a potahat tak aby to nebolelo, má mnoho způsobů úchopu, hraje si s rychlostí pohybu, silou doteků, hladí celé tělo, věnuje se pečlivě bradavkám, stehnům a dráždí ho na análu, vychutnává si a přesně dávkuje oddalování orgasmu, je vidět že přesně ví kdy orgastický pocit odpadává a okamžitě ho dotáhne na hranu znovu a znovu. Jeho ruka se mazlí s krůpějemi pomalu vytékajícího předorgastického sperma, až nakonec týpka po delší době vystříká až do poslední kapky... Pak ještě trochu poorgasmického mučení, znovu perfektní úchop a polohování penisu s posledním jemným mazlením žaludu.

Tak se v duchu ptám, proč to samé nedělají ve videích i ženy? Ne že by se nedaly najít amatérky které to provádí s láskou, ale proč tomu vždy něco chybí?


Tak co holky nechcete se taky vzdělávat jak správně držet čuráka svého milovaného muže a hodinku nebo i víc ho nechat plout na hraně orgastické rozkoše?