Sub zážitky - zábava v OC

13.3.2024 07:59 · 494 zhliadnutí Ondra1989

Po předchozím prologu, vysvětlujícím, co se tu snažím psát pokračuji v příběhu ze začátku března 2024, tedy prakticky můj nejčerstvější zážitek...

Po skončení pracovní schůzky, stále s klecí na penisu, jsem se přesunul do nedalekého obchodního centra. Za prvé proto, že jsem se zde měl v plánu vymočit, za druhé proto, že jsem mezitím navázal kontakt s jistým mužem z jednoho bdsm diskuzního fóra a ten mi dal úkol, procházet se po daném OC "na ostro". Normálně by mi to nepřišlo až tak zvláštní, na chození na ostro není prakticky nic zajímavého - nikdo o tom neví a naprosto není šance to poznat... Ale s tou klecí na penisu to způsobovalo zajímavou věc - zámeček na vrchu klece nebyl kryt trenkami, takže o klec občas "klepal".. Takže při chůzi mohlo být znát, že "něco není obvyklé"... Nehledě na skutečnost, že se mi prostě líbilo to, že mi někdo napsal, co chce abych dělal. A protože to nebylo mimo mé "hranice", samozřejmě jsem neváhal a úkol plnil.

Začal jsem tedy v překvapivě pěkných a čistých kabinkách WC. Pro umocnění pocitů jsem se svlékl zcela do naha, chvíli si tak různě pomačkával varlata a různě si se sebou, dle možností klece, hrál. Pak jsem se oblékl zpět do oblečení a trenýrky, které jsem teď už neměl mít na sobě, dal do zadní kapsy u kalhot. Trochu vykukovala jejich guma,ale ne nějak extra výrazně. Nicméně, pro ten pocit "já to vím a ostatní nejspíš ne" to bylo pěkné... Přesunul jsem se k mušli a konečně uvolnil močový měchýř. K mušli jsem šel záměrně, protože jsem tak měl "riziko/šanci", že si někdo všimne, co držím v ruce - že to není "jen" penis, ale ve skutečnosti penis v plastové klícce... O to spíš, že kvůli klícce jsem musel kalhoty rozepnout celé, včetně vrchního knoflíku a penis vyndat ven i s varlaty... Bohužel/naštěstí nikdo nepřišel, takže jsem jen vyprázdnil močový měchýř a pokračoval po nákupech.

V jednom obchodě s oblečením jsem potřeboval nové tričko, takže jsem si ho šel koupit. Po cestě jsem chvíli váhal o tom, zda si nekoupit také nějaké dámské prádlo, prakticky hlavně kvůli tomu pocitu u pokladny, ale nakonec převládlo mé šetřivé já a koupil jsem si jen to, co jsem skutečně potřeboval. Když jsem si byl tričko vyzkoušet, zalezl jsem do kabinky cca uprostřed řady, závěs zatáhl tak na 80% šířky (takže jsem nechal škvíru, kterou bylo dovnitř vidět) a samozřejmě se, kvůli vyzkoušení trička, svlékl zcela do naha. Opět bohužel/naštěsti nebylo v obchodě moc rušno, takže nikdo okolo oblečení nezkoušel a nikoho jsem tak nemohl pohoršovat (což je dobře).

Tričko mi sedlo na první pokus, takže jsem se jen oblékl, zaplatil a stále s trenkami v kapse pokračoval procházkou po OC. Stále jsem byl v kontaktu s oním neznámým mužem z internetu. Přišel mi od něj další úkol. Chtěl ode mě fotku v trenkách a bez trenek. Odpověděl jsem, že trenky už mám v kapse... Jestli se je mám jít oblíknout, abych mohl vyfotit...? Na to jsem dostal odpověď: "Pošli fotku s trenkami na zemi".

Na první pohled jednoduchá záležitost, na druhou stranu jeden z nejrafinovanějších úkolů, co jsem zažil... Sedl jsem si na nejbližší volnou lavičku, trenky vyndal z kapsy a položil je na zem před sebe. Okolo chodili lidi. Nevypadali, že by je to nějak zajímalo, ale přesto ve mně rostl pocit ponížení. Chlap, sedící na lavičce, s trenkami pohozenými před sebou...!? Udělal jsem fotku trenek + selfie, aby bylo vidět, že fotím skutčně mezi lidmi, trenky zase sebral, úhledně složil a dal do kapsy. Uff, tento úkol byl skutečně současně jednoduchý a složitý.

Co následovalo už nebylo nijak originální, ale rozhodl jsem se to neošidit a užít si to, v rámci bezpečných mezí (hlavně s ohledem na ostatní - nerad bych někoho zbytečně negativně rozrušil) na maximum...

"Před odjezdem domů se svlékni a domů jeď zcela nahý"... Pár nahých projížděk už mám za sebou, vím, že reálně o nic moc nejde, do vnitřku auta není skoro vůbec vidět, rozhodně pak ne do rozkroku... Jenže vždy jsem vyjížďky začinal i končil někde "mimo civilizaci". Tentokrát jsem měl auto zaparkované v garážích obchodního centra a rozhodl jsem se to nešidit a svlékl se přímo u něj - vedle auta. Garáž vypadala celkem klidně, bez velkého provozu, stál jsem na rozumném místě, sice u vchodu, ale současně s přehledem o přicházejících i přijíždějících návštěvnících... Přesto mi trvalo asi 20 minut, než se našla správná chvíle, kdy jsem mohl přistoupit ke svlékání. Boty jsem si zul ještě uvnitř auta, aby mi nepřekážely, stejně tak jsem samozřejmě sundal ponožky. Pak jsem vystoupil a vedle auta jsem sundal napřed kalhoty, trenky jsem stejně neměl, pak tričko. Nastoupil a odjel. Trochu jsem podcenil provoz, takže trvalo asi 4-5 minut, než jsem se od OC dostal na dálnici. Vím, že mi nikdo nemohl vidět do rozkroku, ale vzhledem k tomu, že venku bylo asi 5 stupňů, rozhodně vypadalo divně i to, když bylo vidět, že řídím bez trička...

Až domů jsem nahý nejel. Za prvé bydlím na malé vesnici a není šance, že bych nevzbudil "zájem" sousedů a za druhé jsem musel natankovat. A to jsem si nahý skutečně, z mnoha důvodů, nedovolil. Na vhodném místě, na boku parkoviště jedné z větších benzinek, jsem opět vystoupil a v opačném pořadí, tedy napřed tričko, pak kalhoty, jsem se zase oblékl. Trenky zůstaly na palubní desce, abych nezapomněl, že jsem v tuto chvíli jen nula...

Příště se rozepíšu o svých zážitcích z dřívější doby. Buď o různých piss "hrátkách", nebo další z public záležitostí.... :)