Madame Esthere

23.3.2024 00:44 · 398 zhliadnutí Sub1985

Mám možnost projevit se k jedné skutečné Dámě zde. Vím, že budu podroben kontrole každé myšlenky kterou zde o této Madame pronesu. Přesto jsem rád, že mi sama umožnila o ní se zde rozepsat. Jako den a noc, je i mé submisivní já pevně ukotveno v tváří tvář mé absolutní touze po možnosti být určen konat vše pro blaho a spokojenost dominantní ženy.
A jsem i sympatizantem boubelek. Už na základní škole jsem byl jak jinak terčem posměchu, protože jako jediný chodil za ruku s Evou, asi nejobéznější holkou školy.
O tom jindy třeba více.

Madam je náročná a jedna z podmínek je o tom, že sex s ní nikdy nebude a ona sama si ho pořeší jinde. Sama ví, že jediné v čem ji mohu kvalitně uspokojit je lízání. V něm je bez slitování. A jakmile přední dírku pocítí jen trochu hůře obsluhovanou, následuje "trénink" na zadní dírce ke zdokonalování správné péče. Uměla by díky silným svalům v nohách rozlousknout mou hlavu jak ořech a u toho ještě ostře vše okomentovat.
Cítím často na dálku, že registruje vždy mou okamžitou reakci na každý její jen lehce kritický projev a též to ji více rozpálí. Pokusím se každý nový postřeh zde zaznamenat. 🌹👍