Jsou všechny ženy kurvy?

20.3.2024 14:50 · 1 816 zhliadnutí slecnaAnna

Mnoho zdejších mužů se domnívá, že místní ženy jsou všechny kurvy. Není to pravda. Pokusím se ti vysvětlit, proč to tak z tvého pohledu může vypadat. Podle následujících popisků se pokus zařadit do jedné ze dvou kategorií, kam si ženy pomyslně muže zařazují:

HONIMÍR

Sdílíš tu na pokračování videa svých výstřiků, píšeš hromadné zprávy ženám v zoufalé snaze o pozornost a posíláš jim nevyžádané fotky svého přirození. Dostáváš pouze ignoraci, negativní odpovědi, obdiv hrstky gayů nebo placené nabídky.

Svou činností jsi spadl do kategorie zoufalých Honimírů, nabízejících pouze sex, v lepším případě nějaký ten výlet, wellness (jakožto snahu o následný sex) nebo finanční odměnu, na kterou bude reagovat hádej kdo? :) Ne, většina žen tu nejsou kurvy, jen je nezajímají Honimíři. Zajímají nás TOP muži. Respektive jen ten jeden TOP muž, ten nejlepší. A ten je pro každou ženu trošku jiný. Takže šanci mají skoro všichni :) Jisté body mají ale společné.

Možná jsi už někdy slyšel, že ženy nehledají kvantitu, ale kvalitu. Sex je v ženských očích většinou příjemná aktivita, ovšem nikdy ne priorita. Prioritou ženy je vždy dlouhodobý spokojený vztah bez ohledu na to, co vykřikovala Samanta v Sexu ve městě. Výjimku mohou tvořit šťastně vdané manželky, kterým sex dlouhodobě chybí nebo dlouhodobě nezadané ženy. Podívej se na své aktivity ženskýma očima a možná zjistíš, že nejsi pro ženu nijak zajímavý, perspektivní nebo hodný pozornosti.
Co vlastně znamená ten TOP muž?

TOP MUŽ

Alfasamec, polobůh, potenciální a perspektivní partner na víc než jednu noc, muž do nepohody a parťák na dlouhé večery. Muž, který ženě nabízí budoucnost, který má určitou úroveň inteligence, dokáže napsat srozumitelné souvětí, přehnaně se nevytahuje, neloví ženy na kvantitu, má určité charisma, inteligentí smysl pro humor, dokáže být trpělivý, není zoufalý, zná svou hodnotu a rovněž hledá kvalitní partnerku.

Top muž nepublikuje každý den svůj výstřik, nefotí se s pravítkem u penisu ani análním kolíkem v zadku, neposílá nevyžádané fotky, obtěžující zprávy, nechvástá se, kolik měsíčně vydělá, nefotí se před drahými auty a nemá potřebu ponižovat ženské pokolení, protože je sám dlouhodobě neúspěšný.

Nemusí být milionář ani krasavec, ale musí být v pohodě, mít v hlavě srovnané honoty, něco odžito, být ženě skutečnou oporou v těžkých situacích. To znamená ne arogantní mačo nebo maminčin soplík. A tady už narážíme na docela zásadní problém, protože takových mužů je v populaci jako šafránu. Bývají pochopitelně dlouhodobě zadaní.

Tak co, budeš dál honimír nebo zkusíš být pro některou ženu tím topem?