Co ženy milují <3

20.3.2024 23:58 · 707 zhliadnutí Alexanderino

Nikdo ti nebude věřit, že máš vystudovanou vysokou škou, pokud ti v první větě najdu hned tři gramatické chyby. Já. Člověk, který není vystudovaný. Pokud jdeš kočce napsat zprávu, rozhodně si dej pozor na to, abys vynechal gramatické chyby a naopak nevynechej smyslupné věty. Pokud napíšeš „Ahoj“, neočekávej, že se ti rozepíše a bude chtít v konverzaci dál pokračovat. Buď kreativní. Kreativitě se totiž meze nekladou. Jasně, můžeš si říct, že zde, na tomto webu je to extrémně těžké, ale opak je pravdou. Vždycky se dá něco vymyslet. Velmi důležité je, abys ženě shlédl kompletně celý profil a vše si pečlivě přečetl. Moje zkušenost zde je taková, že mám v profilu jasně napsáno, že mám zájem o ženy a ejhle, napsalo mi již celkem dost mužů, kteří měli zájem o různorodé praktiky. Nejčastěji o orální sex. Často se potkávám s podobným problémem, ale u ženských profilů. Mají tam jasně napsáno, že mají zájem o ženy a přesto se najdou tací, kteří jim posílají svou seschlou ančovičku. Proč? Myslí si, že zrovna to jejich čůro ženy předělá a stanou se z nich heterosexuálky? Ne! Naopak. Budou si o mužích myslet, že jsou ještě větší prasata, než si myslely do této chvíle. Stejně tak si myslím, že není úplně optimální, když ženu kontaktujete větou „Máš pěkný kozy! Ty chci pochcat.“ A věřte tomu, jsou tací, kteří takové věty píší. Možná je to vaše oblíbená praktika a já vám jí neberu, ale toto fakt není perfektní balící hláška, ani začátek konverzace. Prozradím vám, jak se ženami komunikuji já.
Vždy si prohlédnu profil dané ženy, všímám si všech detailů, pokud má nějaké fotky, shlédnu i je a ve zprávě napíši právě to, co mě zaujalo. Je to podobné, jako když si hledáš práci. Taky při pohovoru neřekneš, že potřebuješ práci jen proto, aby za tebe někdo platil sociální a zdravotní pojištění a taky potřebuješ na chlast a ke všemu navíc od tebe šéf nemá očekávat žádné výkony, protože ty tam budeš vyspávat svoje opice.
Když už máš to štěstí, že tě žena vpustila blíž k sobě tím, že ti odpoví na tvou první zprávu, važ si toho. Dostalo se ti jedinečné šance. Snaž se to nepodělat, protože pak snadno přijde blokace a už jí nenapíšeš. V konverzaci používej mozek, kterým jsi byl obdařen a pírko nech v kalhotách. Odpověz si sám na otázku, proč zrovna tvoje větvička by měla tuto ženu zajímat. Pokud se domníváš, že je ten tvůj klacíček nejkrásnější na světě, tak raději ani nikomu nepiš. Narcisty nemá moc lidí v oblibě. V tuto chvíli je to v podstatě vše na tobě. Můžeš vést konverzaci přesně tam, kam právě ty chceš. Mé doporučení je jednoduché. Zjišťuj, co má žena ráda. Snadno totiž můžeš naplánovat případné setkání. Pokud víš, že má cukrovku, nevezmeš jí do cukrárny. Mimochodem – další případ, který se ke mně donesl je takový, že někteří pánové zvou ženu na kávu u benzinky. Sice taková káva nepatří mezi nejlevnější, ale jako vážně? Myslí si někdo, že tím ženu oslní? Vymysli krásné místo. Takové, na kterém se žena bude cítit opravdu dobře. A jak zjistíš, kde by se cítila dobře? Přece v konverzaci, kterou s ní vedeš. Pokud budeš opravdu dobrý a budeš se alespoň trošku snažit, žena ti to napíše sama, aniž by si to uvědomila. Každopádně jedno důležité upozornění tu mám. Jak pro muže, tak i pro ženy. Vždy se setkávejte na místech, kde je více lidí. Nikdy se nepotkávejte uprostřed lesa a podobně. Nerad bych četl další články o tom, kdy šel někdo na rande a už se z něj nevrátil a jeho tělo bylo nalezeno po letech roztahané zvěří. Když jsi muž a víš stoprocentně, že si píšeš se ženou, ještě to nemusí znamenat, že ti nic nehrozí. V historii je mnoho případů, kdy šel muž na rande, potkal se s nějakou ženou a zpoza rohu vyskočil její muž a společně okradli daného nápadníka.
Koverzace se odvíjí skvěle, cítíš potenciál? Ne jen v tom, že je žena a má otvor, který chceš, ale proto, že je žena zajímavá. Máte společné záliby, oblíbené jídlo, nebo třeba oblíbenou restauraci? Jdi do toho. Uvědom si ale, že nejsi opice, jsi člověk. Pokud žena řekne, že má ráda jarní salát a ty ho nejíš, neopičkuj, prostě řekni, že toto jídlo není pro tebe. Rozhodně v žádném případě nelži a vždy, za všech okolností řekni pravdu. I když nemusí být úplně příjemná. Ono na tom něco bude, že lež má krátké nohy a pokud budeš lhát, o čemkoli, žena to zjistí a pak nemůžeš čekat žádné slitování. I mě se stalo, že mi žena lhala. O svém věku. Řekla mi, že jí je více, než ve skutečnosti. Dostala varování, že pokud mi ještě jedinkát zalže, komunikace končí. I když je to holčina strašně fajn. Možná i proto jsem byl tak milosrdný. Ale pojďme se vrátit k tvému nadcházejícímu rande. Mnoho lidí dává na první dojem a to je věc, se kterou ty musíš počítat. První dojem je velmi důležitý a tak se na danou schůzku pořádně připrav. Začni za včasu, protože té práce je hodně.
Já osobně miluju koupel, takže si pěkně napustím vanu plnou horké vody, přidám nějakou voňavou pěnu a pěkně se tam naložím. Vanu mám docela velkou, takže se tam dá vydržet opravdu dlouho. Klidně i hodinku a půl. Pokud máš vlasy, rozhodně doporučuji pověnovat se i jim a nezanedbat péči o ně. Mastné vlasy opravdu nezapůsobí na tvůj protějšek. Když máš koupel za sebou, stoupni si před zrcadlo a učeš se tak, jak ti to může nejvíce slušet. Nedej jen na svůj názor, ale i na názor lidí kolem tebe. Jistě ti někdo někdy řekl, že ti sluší nějaký účes. Máš-li vousy, minimálně si je prostřihej. Mysli na to, že třeba budeš pít kávu, jíst polévku či nějakou omáčku a opravdu není sexy, když ti po tom chmíří něco stéká. Velmi důležitá je i péče o tvůj chrup. Schůzka může dopadnout jakkoliv, ale vždy můžeš počítat s tím, že ženu políbíš. Rozhodně není dobré, aby se jí zvedl žaludek poté, co na ní dýchneš. Zbytek těla je na tvém uvážení. Holíš-li si některé partie, ohol si je i nyní. Protože pokud se budeš cítit komfortně, žena to vycítí. Pojďme přejít k oblečení. To je velmi důležité, protože právě oblečení je to, čeho si žena všimne jako první. Prohledej své skříně a vezmi si to nejlepší, co najdeš. Neoblékej si děravé ponožky, protože celou dobu budeš myslet jen na to, že ti vykukuje palec a to není žádoucí. Neboj se vzít si i to nejlepší spodní prádlo, i když nečekej nějakou gymnastiku hned na prvním rande. Nikdy ale nevíš, jestli se nebudeš muset ohnout a co když ti vylezel kousek vytahaných trenýrek po dědečkovi? To asi úplně nechceš, ne? Tyto věty o oblékání se ti mohou zdát jako zbytečné, ale opravdu ti nedoporučuji žádnou část podcenit. Ve chvíli, kdy jsi perfektně oháknutý, prohlédni se v zrcadle. Sluší ti to? Jsi takto spokojen? Pokud se ti cokoliv nezdá, změň svůj oděv, nebo alespoň tu část, která nění šik. V neposlední řadě rozhodně nezapomeň na parfém. Toto je také velmi důležitá část. I když mě ženy často říkají, že můj pot jim strašně voní, nikdy nezapomínám na deodorant a zároveň na parfém jako takový. Žena chce vědět, že tam s ní je někdo, za koho se nebude stydět a opět, je dobré, když ji obejmeš a ona tě nepozvrací kvůli zápachu, jenž se line z tvého podpaží. Osobně mám několik parfémů pro různé příležitosti. Deodorant užívám pouze jeden, který je ověřený a sedí k mému pižmu. Toto jsou věci, na kterých se nesmí šetřit.
Jsi voňavý a hezky oblečený? Pak vyjdi do světa, je celý tvůj. Pokud jsi dodržel rady, které jsem ti zde svěřil, dodá ti to i zdravé sebevědomí. Nebudeš nervózní, ale uvolněný. Budeš se cítit skvěle a o to jde. Když dorazíš na schůzku, neboj se věnovat ženě krásný úsměv a klidně i květinu, kterou jsi doufám cestou nezapomněl koupit. Pokud jsi nikam s konverzací nespěchal, měl bys mít minimálně všeobecný přehled o tom, kdo tam s tebou sedí. A právě teď se to všechno hodí proto, aby jste neseděli v trapném tichu. Víš, co se jí líbí, co má ráda a právě na to můžeš velmi snadno přivést řeč. Rozhodně nepotěšíš svůj protějšek tím, že jí budeš vyprávět o tom, jak Áďa vraždil Židy v lágrech, když jí toto téma nezajímá a neví o něm nic. Pokud žena začne hovořit o něčem, o čem ty nevíš nic, rychle vymysli nějaký vtipný komentář. Víš proč? Protože ženu rozesměješ a není snad nic krásnějšího, než ženský úsměv, který věnuje právě tobě. Pokud se bude skvěle bavit, máš vysokou pravděpodobnost, že se bude chtít opět potkat a pokud je to oboustranné, pak je to jenom dobře. Jakmile dojde k placení, buď ty ten borec a zaplať večeři. Tak se totiž chová pravý muž. Když máš zaplaceno, neboj se ženu doprovodit. Není nutné jí doprovodit až k ní domů, stačí na půl cesty. Uděláte si procházku, popovídáte a ty o ní zjistíš mnohem více informací. A informace jsou velmi důležité. Pro mě není sexy taková žena, která má mezi nohama provoz jak na Staromáku o Vánočních trzích. Všechno jsou podstatné informace, které ti sdělí právě ta, se kterou teď jsi. Důležité je se nebát zeptat. Co horšího se může stát, než že ti neodpoví? A nebo řekne, že se o tom nechce bavit? Když dojdete na samý závěr vaší schůzky, nemysli na filmy. Ještě jsem nezažil ženu, která by si hrála se svazkem klíčů ve chvíli, kdy chce políbit. Je to něco, co musíš vycítit. Na to neexistuje univerzální rada. Prostě cítíš uvnitř sebe, že právě teď je ta pravá chvilka na polibek. Hlavně nebuď uslintaný. Většina žen to pojme jako něco nechutného, jako něco, co nechtějí opakovat. První polibek je úplně stejný, jako první dojem. Musí to být hezké, procítěné. V každém polibku předám ženě tolik energie, až se jí zamotá hlava. Nezáleží totiž pouze na tom, co ženě říkáš, ale hodně záleží na všem, co děláš. I tím předáš mnoho informací. Víc, než si umíš představit. Celé to setkání, od samého začátku až po úplný konec záleží na tom, jestli se ti žena opět ozve a nebo ne. Avšak je velmi důležité být celou dobu přirozený a na nic si nehrát. Musím tě ale upozornit, že pokud je tvou přirozeností chovat se jako dobytek, pak neočekávej, že si najdeš ženu, která je jiného smýšlení, protože taková by s tebou v žádném případě nemohla vydržet.
Pokud jsi to dočetl až na konec, jsi borec a právě se z tebe stal muž, už nejsi tím ubožákem, jakých je zde nespočet. Dostal jsi opravdu cenné rady, jak se stát dobrým mužem a jak s tebou může být žena spokojená a hlavně šťastná. Je to něco, za co si mnoho společností účtuje opravdu hodně peněz. Já osobně jsem musel hodně studovat, abych měl u žen úspěch. Pokud bych spoléhal pouze na svůj vzhled, daleko bych se nedostal. Každopádně zastávám názor, že nikdo za svůj vzhled do určité míry nemůže. Pokud ovšem nejsem jako z obrázku, pak musím ženy zaujmout jinak. Vzpomínám si na jednoho muže, který mi kdysi řekl, že nejsem žádný Cassanova. Po nějaké době jsem sbalil jeho dceru. A i když je dost vybíravá, nedalo to moc práce. Je to jednoduché, pokud víš, jak na to.

Na samý závěr bych rád sdělil, že své blogy neumisťuji na tento web proto, abych zde sbalil místní ženy. Byl jsem právě z tohoto nařčen po zveřejnění svého předchozího blogu. Ženu zde nehledám. Brzy by z ní byla vdova a to já nechci připustit. Od té doby jsem si psal s jednou jedinou ženou. Napsal jsem jí sám od sebe a je pro mě něco jako studnice inspirací, protože má mnoho zkušeností s místními muži. Jsou to takové zkušenosti, které až mrazí. Opět často lituji toho, že jsem muž, když slýchám příběhy od této ženy. Moni, drž se. Snad se ti podaří vymítit všechny idioty. I když o tom silně pochybuji. Rostou jako houby po dešti.