Proč zde muži platí za fotky

24.3.2024 14:48 · 1 406 zhliadnutí HirschJaeger

Není to můj styl blogu, ale k napsání mě víceméně donutila jistá místní paní chytrá, co mě označila za gumu, co mele blbosti a mám si jít sbírat byliny, poté, co jsem v blogu níže napsal nějaké své pohledy. Tady je rozvedu.

V úvodu bych k tomu chtěl říct, že nevím, proč se na toto téma vyjadřují ženy, když evidentně nechápou myšlení muže a za druhé, ty které to pochopily, tak prodávají ty fotky a videa.

Vzhledem k tomu, že je tu plno profilů s dovětkem:

"VIP potěší" nebo "Mám moc vzkazů, napíšu těm, kdo mi ho koupí".

Tyto osoby zneužívají fakt, že tu jako muži musíme nedůstojně škemrat o přízeň žen, které v 99 procentech neodpoví, protože jsou otrávené, že jim pořád někdo píše. Ono tu totiž nejde nastavit filtr na zprávy a potom jsme stále a stále svědky, těch nezdolně otravných a nekonečných plačných blogů, že si někdo dovolil psát a že nic nečetl a posílá péro a bla bla bla. Mimochodem, je to dobrá písnička od pana Armina, ty blogy už ne.

Muž, který nemusí být ve své podstatě žádný honič a otravný pisálek, stačí jen, že je z místních poměrů zoufalý neúspěchem a je tu třeba krátce. Odhodlá se využít takovéto nabídky s vidinou úspěchu a světě div se, on je na tom stejně, jak u té zpruzelé Maruny, jen jsou prachy v trapu.

A teď ta videa a fotky. Můžeme si klást otázku, proč se to děje a proč to někdo kupuje? Odpověď může být stručná a to "Kde je poptávka, tam je i nabídka", ale nemusí být tato odpověď dostatečná pro mnohé.

Ženy se často ptají, proč po mně chceš posílat fotky, když jich tu je plno? Je to čisté nepochopení podstaty povahy muže lovce a samce. Ja se nechci dívat na cizí, mně nic neříkající fotky, které jsou v tu chvíli pouze erotickým aktem na netu. Já chci vidět fotky osoby se kterou si píšu a jevim o ni zájem. Samozřejmě se najdou i sběratelé fotek a loudilové. Každého něco vzrušuje, do toho tématu zabřednout, je na elaborát. Ale i u nich funguje tento princip (Získat něco jen pro mě, co jiní nemají).

Pokud někdo chce vyfotit fotky na přání, jak si je řekne a potřebuje to ke svému uspokojení, tak je ochotný zaplatit i když tuctový obsah je volně k mání (princip statusu vzácností) dostudujte si to sami. Je tu spoustu Google inženýrů.

Bohužel, ten méně hezký a morálně přijatelný princip je "Kup fotky a potom se sejdeme". A jsem přesvědčen, aniž bych chtěl někomu sahat do svědomí, že díky nesnadné možnosti se tu seznámit (Ne každý umí ženské dobře házet do kopřiv), je tento lehce až parazitní systém využíván. Naivní chlápek koupí fotky a schůzka se nekoná.

Do komentářů napište, kdo se takto sešel? Docela by mě to zajímalo.

Obecně nám mužům dělá dobře pocit, že vy ženy (rajdy) nám poskytuje tě něco vzácného ze své intimity a to sice jen pro nás.

A teď jdu na ty bylinky, mám u krbu rád čaj.