Zacatky foot fetishe

27.3.2024 10:04 · 360 zhliadnutí LizardKing

To ze mam foot fetish a celkove zalibu v damskych nozickach a botkach jsem vedel hodne brzy. Uz jako dite jsem si vimal chodidel a u nevlastni babicky jsem casto travil odpoledne cekanim az si pro me tata prijde z prace.
Me bylo tenkrat tak sedm osm let a nevlastni babicka mela sousedku, ktera k ni casto chodila. Ja jako malej sem si hral casto v kuchyni na zemi, kde byla velka lavice, pod kterou se dalo schovat.
Jednoho dne prisla sousedka, bylo leto, horko a sedla si na lavici presne v miste kde jsem si hral. Jelikoz jsem se tam schovaval casto, tak to nikomu nepripadalo divny a diky tomu, ze lavice byla kryta stolem, tak tam ani neslo videt.
No a sousedka si sedla, na nozkach rozkosny pantoflicky, leto, nozky zpoceny. Ja si hral a najednou jeden pantoflicek spadl nekolik centimetru od mne. A v tom jsem ucitil, jak voni nozkama, byl uz hodne ochozeny, byly na nem videt tmavy otisky chodidel a byl vlhky od zpocenych nozicek.
Sousedka ho nechala lezet, mela nohu pres nohu... Priblizil jsem se k nemu a zacal jej ocichavat... Najednou mnou zacala prolevat horko, zacalo mi busit srdce a celkove se mi nejak "vice libilo na svete". Jelikoz jsem byl jeste maly decko, tak jsem nevedel nic o sexu, masturbaci apod., ale vedel sem ze se mi to libi.
To byl na par let jediny zazitek, ale pak se to rozjelo. Pokud chcete pokracovani, tak napiste....