Zacatky foot fetishe

27.3.2024 10:04 · 391 zhliadnutí LizardKing

To ze mam foot fetish a celkove zalibu v damskych nozickach a botkach jsem vedel hodne brzy. Uz jako dite jsem si vimal chodidel a u nevlastni babicky jsem casto travil odpoledne cekanim az si pro me tata prijde z prace.
Me bylo tenkrat tak sedm osm let a nevlastni babicka mela sousedku, ktera k ni casto chodila. Ja jako malej sem si hral casto v kuchyni na zemi, kde byla velka lavice, pod kterou se dalo schovat.
Jednoho dne prisla sousedka, bylo leto, horko a sedla si na lavici presne v miste kde jsem si hral. Jelikoz jsem se tam schovaval casto, tak to nikomu nepripadalo divny a diky tomu, ze lavice byla kryta stolem, tak tam ani neslo videt.
No a sousedka si sedla, na nozkach rozkosny pantoflicky, leto, nozky zpoceny. Ja si hral a najednou jeden pantoflicek spadl nekolik centimetru od mne. A v tom jsem ucitil, jak voni nozkama, byl uz hodne ochozeny, byly na nem videt tmavy otisky chodidel a byl vlhky od zpocenych nozicek.
Sousedka ho nechala lezet, mela nohu pres nohu... Priblizil jsem se k nemu a zacal jej ocichavat... Najednou mnou zacala prolevat horko, zacalo mi busit srdce a celkove se mi nejak "vice libilo na svete". Jelikoz jsem byl jeste maly decko, tak jsem nevedel nic o sexu, masturbaci apod., ale vedel sem ze se mi to libi.
To byl na par let jediny zazitek, ale pak se to rozjelo. Pokud chcete pokracovani, tak napiste....

Nick
Región
Hereroboy Hereroboy
Czech Republic Hlavní město Praha
nikdynicnikomu nikdynicnikomu
Czech Republic
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
censi censi
Slovakia Košický kraj