Holka s ocáskem

27.3.2024 20:03 · 1 394 zhliadnutí MiaMia---

aneb Není ocásek jako ocásek.

Myslíte si, že holka nemůlže mít ocásek? Ale může. Moje kamarádka ho má. A není to travesti ani transka. Ani nemá uměláka s ocasem z chlupů z bůhvíčeho.Prostě má svůj nefalšovanej ocas. A pěkně dlouhej.

Když jsem chodila ještě na výšku , zaujala mě moje spolužačka a to asi z tři sta ostatních spolukruhovýh spolužáků. Byli nudní a pořád se jen učili.Až přišlo tohle stvoření, s úsměvem od ucha k uchu že i Bílá by jí mohla závidět a půvabností květu plumérie.A ocasem. Vlastníim.


Vždycky když jsme seděly ve škole na kožené lavici na chodbě čekaly na přednášku, ona děsně mezi všemi vyčuhovala. Měla protáhlý úzký pas, nebyla vysoká jen cca 166 cenťáků. ale svým vytáhlým pasem a opřená o zeď konkurovala i nejvyššímu spolužákovi s metrem osmdesát.


Dlouho jsem nevěděla, čím to je. Sama bych si netroufla se zeptat, tak dlouho jsme se ještě neznaly. Př sezení na čemkoliv se ale pořád nehorázně vrtěla.Prostě ji nadzvedával ocas.


Když jsme byly jednou spolu u nich doma na Silvestra a dělala jsem jí masáž tělovým mlíkem, zarazila mě nad zadkem její protáhlí páteř. A to už musela s pravdou ven. Prostě při porodu jí pohli s páteří a kostrě-konec - nebyla tam kde by být měla, takže jí tvořila asi 15 cm ocásek. Ale sranda to rozhodně nebyla, operovat to nejde a tak trvá než zvolí vhodnou polohu na sezení a největší rozkoš z bolesti když mi sedla na klín.


Kam se hrabe sado maso.


A pak že ženy nemají ocas!