Ženy a jejich pan dokonaly

29.3.2024 05:36 · 915 zhliadnutí Hrdla0011

Můj milý blogysku rád bych ti tu popisal svoje pocitecky ohledně žen a jejich princů na bílém koníkovi 😂😂😂😂

A teď trošku vážně určitě nejsem ten co by psal takhle spíš z toho mám prdel, zajímá mě docela pohled žen na svého pána dokonalého a dal jsem si tu práci kouknul na inzeráty profily a udělal si takový řekněme obecný závěr na který bych rád znal hlavně pohled žen.

Z větší části se tam člověk dočte standartní věcí co slýchá ve fnuk blogach " buď originální, bez o foto civilu neodpovídám, poté odpovídám ověřeným a s alby" atd, fascinující na tom je že když se člověk dostane k požadavkům na mužství tak se dozví že většina žen hledá jednoho a toho samého chlapa - mužný rostly tip co by skály lámal holýma rukama s výbavou za kterou by se nemusel stydět kůň a hlavně romantický dominant.
A pak nastává ta největší sranda z větší části to jsou profily bez popisu aby si takový romantický polobůh udělal aspoň obrázek o tom kdo o něj jeví zájem.

A má otázka zní co vás ženy vede k takovému jednání a z mého pohledu až arogantnímu jednání kdy vy hledáte idel mužství který vás uspokojí a přitom nic nenabízíte, jaké myšlenkové pochody se vám honí hlavou když něco žádám ale nic pro to neudělám.

Je to tu na amaterech fascinující jev hodný diskuze.
PS: pokud se to chytne zkusím klidně zas ze sebe vyblejt nějaký svoje postřehy a úvahy.
Jo a svoje rodidla mi neposílejte diiiky 😝